Şener: "Kupa verilince tamamdır"

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne bileğinin hakkıyla katıldığını belirten başkan Sadri Şener, "Şampiyonluk kupası bize verildiği zaman işlem tamamdır. Hakkımızı istiyoruz" dedi. Şike soruşturmasının başlangıcından itibaren yaşanan süreç hakkında konuşan

Şener: "Kupa verilince tamamdır"

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne bileğinin hakkıyla katıldığını belirten başkan Sadri Şener, "Şampiyonluk kupası bize verildiği zaman işlem tamamdır. Hakkımızı istiyoruz" dedi.

Şike soruşturmasının başlangıcından itibaren yaşanan süreç hakkında konuşan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Bordo-Mavili ekibin şampiyonluğunun tescillenmesi gerektiğini söyledi. Bugüne kadar yaşanan süreçte çeşitli badireler atlattıklarını dile getiren Sadri Şener, "Son dönemlerde camia olarak zor günler geçirdik. Ancak sonuç olarak hakkımız olan Şampiyonlar Ligi'ne katılma kakkını elde ettik. Bu lige bileğimizin hakkıyla katıldığımızı düşünüyorum. Devler Ligi'nde oynamak her takıma nasip olmadığından içimiz kıpır kıpır" şeklinde konuştu.

"KUPA VERİLDİĞİNDE İŞLEM TAMAMDIR"

Şampiyonlar Ligi'nin kendileri için iyi bir vitrin olduğunu belirten Sadri Şener, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Geldiğimiz noktanın farkındayız. Ancak hakkımızın tam olarak teslim edilmediğini düşünüyorum. Şampiyonluk kupası da bize verildiğinde işlem tamamlanmış olacak. Bu konuda en doğru kararın er ya da geç verileceğine inanıyorum. Biz hakkımız olanı istiyoruz. Bunun dışında başka bir istediğimiz yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler