Şener kulüpler birliğinde yok!

Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısı Aziz Yıldırım'ın başkanlığı'nda Astoria Residance'de bulunan vakıf ofisinde başladı.Toplantıda Trabzonspor, Beşiktaş kulüplerinin yanı sıra bazı Galatasaraylı yöneticilerin Fenerbahçe'yi hedef alan açıklamaların da ko

Şener kulüpler birliğinde yok!

Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısı Aziz Yıldırım'ın başkanlığı'nda Astoria Residance'de bulunan vakıf ofisinde başladı.

Toplantıda Trabzonspor, Beşiktaş kulüplerinin yanı sıra bazı Galatasaraylı yöneticilerin Fenerbahçe'yi hedef alan açıklamaların da konuşulacağı ifade edildi.

TRABZONSPOR, BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'DAN BİRLİK TOPLANTISINA KATILAN OLMADI
Fenerbahçe Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım'ın birliğin başkanlığından istifa etmesi gerektiğini dile getiren Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener toplantıya katılmazken, Beşiktaş ve Galatasaray kulüplerinden de kimse toplantıya gelen olmadı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor