Şener: Kulübe leke sürmedik ama...

Trabzonspor yönetimin Trabzonspor'un eski Başkanı Sadri Şener hakkında 'Güveni kötüye kullanma' ve 'Özel belgede sahtecilik' iddiası açtığı davanın ikinci duruşması bugün görüldü.Duruşma sonrası adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ş

Şener: Kulübe leke sürmedik ama...

Trabzonspor yönetimin Trabzonspor'un eski Başkanı Sadri Şener hakkında 'Güveni kötüye kullanma' ve 'Özel belgede sahtecilik' iddiası açtığı davanın ikinci duruşması bugün görüldü.

Duruşma sonrası adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şener, şu ifadeleri kullandı:

"Davanın özeti, paraları aldın verdin. Ancak altı boş, dolu değil. Avukatlara kulüp para vermeseydi Trabzonspor kulübü borsadan ötürü bugün kapanmıştı. Çünkü 15-20 trilyonu şimdiye kadar 120 Trilyon olarak ödememiz gerekecekti, bu iş bitmişti işte biz bunu sağladık. Artık heykel dikersiniz, dikmezsiniz bunu bilmiyorum. En büyük dava borsa davası ama şikeden de anlımızın akıyla çıktık. Avukatlara verdiğimiz para yüzünden 25 milyon Euro gibi çok büyük parayı adlık UEFA’dan. Kulübe kara leke sürmedik, ama illa bana sürmeye çalışıyorlar, yemezler. Ben çetrefili niyetim olsaydı, yönetim kurulu kararı alırdım ve alacağımı alır giderdim. Herkes faizi ile birlikte aldı, ben almadım. Bana bu itibarsızlıktan sonra ilerde bu parayı alır hep beraber yeriz. Hacıosmanoğlu ile aynı kulvarda iki insan değiliz. Demokrasinin bazen kötü yanları oluyor. Hakkı olmayanlar da seçilebiliyor. Buna demokraside çözüm bulamadılar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor