Şener: Kongreyi konuşmayalım

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kongre dedikodularıyla çalkanan camiaya seslendi, "Şu anda tek düşüncemiz Kasımpaşa maçı olmalı. Eğer kongreyi konuşursak takıma büyük zarar veririz" diye konuştu.Trabzonspor'da sürekli olarak kongrenin konuşulması ve bası

Şener: Kongreyi konuşmayalım

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kongre dedikodularıyla çalkanan camiaya seslendi, "Şu anda tek düşüncemiz Kasımpaşa maçı olmalı. Eğer kongreyi konuşursak takıma büyük zarar veririz" diye konuştu.

Trabzonspor'da sürekli olarak kongrenin konuşulması ve basın organlarında da kongre haberleri yer alması başkan Sadri Şener'i kızdırdı.

Hafta sonu oynayacakları Kasımpaşa maçına odaklanmaları gerektiğini söyleyen Şener, "Şu anda ligde iyi bir konumdayız ama hiç düşünmediğimiz puan kayıpları da yaşadık. Bunları telafi etmemiz gerekiyor. O yüzden Kasımpaşa maçını hangi koşullarda olursa olsun kazanmak zorundayız. İstanbul'daki taraftarlarımızın bizi orada yalnız bırakmayacağına eminim" diye konuştu.

"FUTBOLCULARIMIZIN ALACAKLARINI ÖDEDİK"

Şener, sürekli olarak kongrenin konuşulmasının doğru olmadığını da belirterek, "Bizim tek düşüncemiz şu anda futbol olmalı. Takımı nasıl daha iyi noktalara taşımalıyız bunu düşünmeliyiz. Kongreye daha çok uzun bir zaman var ve eğer biz şimdiden kongreyi konuşmaya başlarsak takıma ciddi zararlar verebiliriz. Biz futbolcularımızın alacaklarının büyük bir bölümünü ödedik. Onlara huzurlu bir ortam yarattık. Şu anda hiç bir oyuncumuz geçmişe dönük alacağı olduğunu söyleyemez" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor