Şener Kongre ilgili neler söyledi

  Trabzonspor başkanı Sadri Şener Genel kurul ve Orduspor maçı ile ilgili olarak konuştu.  Başkan Sadri Şener, Akhisar Belediyespor galibiyetinin kendilerine büyük moral verdiğini ifade etti. Orduspor ve Eskişehirspor maçlarından da 3 puan beklediğini bel

Şener Kongre ilgili neler söyledi

  Trabzonspor başkanı Sadri Şener Genel kurul ve Orduspor maçı ile ilgili olarak konuştu.  Başkan Sadri Şener, Akhisar Belediyespor galibiyetinin kendilerine büyük moral verdiğini ifade etti. Orduspor ve Eskişehirspor maçlarından da 3 puan beklediğini belirten Başkan Sadri Şener, "Bu düşündüğümüzde bir aksilik olabileceğini bile düşünmek istemiyorum. Eğer bu 6 puanı alırsak önümüzü daha iyi görebiliriz" dedi.

 

Başkan Şener, tüm delegelerin 8 Aralık'taki Olağan Genel Kurul'a gelmesini beklediğini de ifade ederek, "Herkes gelsin, yapıcı şekilde eleştirisini dile getirsin, eteğindeki taşları döksün" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler