Şener: Kararı Güneş verecek

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Danimarkalı orta saha oyuncusu Kahlenberg transferiyle ilgili kararı Şenol Güneş’in vereceğini söyledi.Şener, haber61.nete yaptığı açıklamada transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, ‘’Almanya’nın Wolfsbur

Şener: Kararı Güneş verecek

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Danimarkalı orta saha oyuncusu Kahlenberg transferiyle ilgili kararı Şenol Güneş’in vereceğini söyledi.

Şener, haber61.nete yaptığı açıklamada transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, ‘’Almanya’nın Wolfsburg takımında forma giyen Danimarkalı orta saha oyuncusu Thomas Kahlenberg ile ilgileniyoruz. Bu futbolcunun transferi de  olabilir, başka bir  futbolcu da olabilir. Bu konuda kararı teknik direktörümüz Şenol Güneş verecek. Selçuk ve Colman'ın performasına göre de transfer de yapmayabiliriz'' dedi.

Öte yandan yabancı kontenjanını açmak için de Faty Papy’ın sözleşmesinin de fes edildiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor