Şener: "Karamsarlığa yer yok!"

Trabzonspor  Başkanı Sadri Şener, kalan üç hafta öncesi asla karamsarlığa kapılmadıklarını vurgulayarak, "Henüz hiçbir şey bitmedi. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız gerekeni yapacaktır" dedi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ligin bitimine üç hafta kal

Şener: "Karamsarlığa yer yok!"

Trabzonspor  Başkanı Sadri Şener, kalan üç hafta öncesi asla karamsarlığa kapılmadıklarını vurgulayarak, "Henüz hiçbir şey bitmedi. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız gerekeni yapacaktır" dedi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ligin bitimine üç hafta kala camianın ve taraftarların şampiyonluğa olan inançlarının hala üst seviyede olduğunu söyledi. Başkan Sadri Şener, hiçbir zaman karamsarlığa kapılmadıklarını da ifade ederek, "Önemli bir avantajı yitirip ikinciliğe düştüğümüz doğru. Elimizdeki fırsatı çok daha iyi değerlendirebilirdik. Ama bu fırsatı değerlendiremedik diye vazgeçmiş değiliz. Henüz hiçbir şey bitmedi. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız kalan üç maçtan da galibiyetle ayrılmamız için gereken her şeyi yapacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor