Şener" Kafkas TS kimliğiyle örtüşüyor"

BAŞKAN ŞENER: TOLUNAY'IN HIRSI VE İDDİASI KULÜPLE ÖRTÜŞÜYORTrabzonspor Başkanı Sadri Şener, farklı galibiyetin keyfini yaşıyor. Gaziantepspor maçını yeni bir başlangıç fırsatı olarak gördüklerini belirten Şener, "Bu maçtan 3 puanla ayrılarak yeniden yükse

Şener" Kafkas TS kimliğiyle örtüşüyor"

BAŞKAN ŞENER: TOLUNAY'IN HIRSI VE İDDİASI KULÜPLE ÖRTÜŞÜYOR

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, farklı galibiyetin keyfini yaşıyor. Gaziantepspor maçını yeni bir başlangıç fırsatı olarak gördüklerini belirten Şener, "Bu maçtan 3 puanla ayrılarak yeniden yükselişe geçmek ve taraftarımıza moral vermek bizi de mutlu etti.

Tolunay Kafkas, takımımızın içinde bulunan, geçmişte başarıyla formamızı terleten, hırslı, iddialı, kararlı, genç ve başarılı bir teknik adamdır. Bu özelliklerinin Trabzonsporumuzun kimliğiyle birebir örtüştüğü inancındayız. Hedefleri doğrultusunda zaman içinde atacağı adımlar kendisine ve takımımıza istenen sonuçları getirecektir" dedi.

TARTIŞMA KİMSEYE BİR ŞEY KAZANDIRMAZ

Şener, Tolunay Kafkas'ın göreve getirilişiyle ilgili tartışmaların da artık geride kalması gerektiğini belirterek şunları söyledi:"Karabükspor ve Elazığspor mağlubiyetleri üzerine çok güvendiğimiz, değer verdiğimiz Teknik Direktörümüz Şenol Güneş bir kan değişikliğine ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek görevi bıraktı.

Yoğun maç trafiğinde boşluk yaşanmaması adına yaptığımız süratli hamleler bazı çevreler tarafından olumsuz gösterilmeye çalışılsa da bu değerlendirmelerin gerçekle ilgili yok. Yaşanan süreçte hızlı hareket edip takımı teknik adamsız bırakmamamız son derece olumlu bir adımken, bunu değişik yönlere çekmek kimseye bir şey kazandırmaz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor