Şener: Jaja'yı dövemem çünkü

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sadri Şener, bordo mavili ekibin eski futbolcularından futbolcu Jaja'yı dövdüğü iddialarının gerçeği yansıtmadığını söylerken sebep olarak da esprili bir neden ortaya attı.Futbolda şike operasyonu devam ederken dü

Şener: Jaja'yı dövemem çünkü

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sadri Şener, bordo mavili ekibin eski futbolcularından futbolcu Jaja'yı dövdüğü iddialarının gerçeği yansıtmadığını söylerken sebep olarak da esprili bir neden ortaya attı.

Futbolda şike operasyonu devam ederken dün yaşanan şok tahliyeleri, Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sadri Şener, dün gece geldiği Bodrum'da değerlendirdi. Şener, "Şike operasyonu nedeni ile ligin tadı tuzu kalmadı. 40 günde 22 maç oynadık futbolcular perişan oldu, bu yılı bırakıp artık gelecek yılın hesaplarını yapıyoruz" dedi.

Futbolda ki şike operasyonunda tahliyelerin yaşandığı pazartesi gecesi uçak ile İstanbul'dan Bodrum'a gelen ve kendisine ait Manastır Otel'de konaklayan Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sadri Şener, tahliyeler ve şike operasyonu ile ilgili soruları yanıtladı.

Devamı sayfa 2'de

Bodrum Kalesi manzaralı otelinin bahçesinde soruları yanıtlayan Şener, "Yargıya intikal etmiş bu şike kararını tabiki yine yargı verecek. Benim anladığım kadarı ile yeni çıkacak kanuna göre yargı sekiz kişiyi tahliye etti.

Daha öncede adalete güvenmek gerektiğini söylemiştim, suçsuz olan yargılanıp çıkıyor, suçlu olan cezasını alıyor. Tahliye olanların hepsi bildiğimiz sevdiğimiz insanlar, bu insanların hürriyetlerine kavuşmalarına seviniyoruz. Diğerleri de sanıyorum hallolur" ifadelerini kullandı.

"LİGİN TADI TUZU KALMADI"
Şener, "Bu yıl uygulanan Play-off uygulaması ve şike operasyonu nedeni ile ligin tadının tuzunun kalmadığını belirterek, "Ligin eski tadı var mı diye sorarsanız tabii ki ligin eski tadı tuzu yok. Bunu sadece ben söylemiyorum herkes söylüyor. Ama yapacak bir şey yok, bu lig bu yıl böyle bitecek hatta ligin ortasına kadar geldik.

İlk yarı ile ikinci yarı arası çok az hemen ikinci yarı başlayacak. Bu yıl böyle geçecek, biz gelecek yılın planlamasına şimdiden başlamak istiyoruz" dedi.

"40 GÜNDE 22 MAÇ OYNADIK"
Beşiktaş ve Trabzonspor'un yoğun bir maç temposu ile karşı karşıya kaldığını, teknik adamların ve futbolcuların büyük zorluk içinde olduğunu vurgulayan Şener, "Trabzonspor olarak 40 günde 22 maç oynadık, yarın da maçımız var.

Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağız. Bu kadar sıklıkla oynanan maçlar futbolcuları perişan etti. Bu nedenle de kayıplarımızın olması normal ama ikinci yarıda bunu düzeltiriz" şeklinde konuştu.

Devamı sayfa 3'te

Şener, futbol sahalarına girmesi yasaklanan 60 kişiden 28 kişinin yasağının kaldırılmasının doğru olduğunu dile getirerek, "Öncelikle spor yapanların yasağının kalkması tabii ki doğru. Yöneticilerin olduğu gibi benim de durumumu avukatlarımız takip ediyor, bu konu çok da önemli değil" diye konuştu.

"JAJA'YI DÖVMEM MÜMKÜN DEĞİL BOYUNA YETİŞEMEM"
Şener, Trabzonsporlu futbolcu Jaja'yı dövdüğü iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Benim Jaja'yı dövmem diye bir şey söz konusu olamaz, birincisi buna yapım ve karakterim müsaade etmez, ikincisi adam benden zaten çok uzun boylu ve iri, ben onu nasıl döverim" şeklinde esprili yanıt verdi.

Sadri Şener'in bugün Ankara'ya döneceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor