Şener: Jaja sohbette kaldı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Antalya kampında gazetecilere basın açıklaması yaptı.Sadri Şener, TFF ve transfere ilişkin açıklamalarda bulundu. Sadri Şene, Jaja transferiyle ilgili ise merak edilenlere cevap verdi.Başkan Sadri Şener, Jaja'nın transferi

Şener: Jaja sohbette kaldı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Antalya kampında gazetecilere basın açıklaması yaptı.

Sadri Şener, TFF ve transfere ilişkin açıklamalarda bulundu. Sadri Şene, Jaja transferiyle ilgili ise merak edilenlere cevap verdi.

Başkan Sadri Şener, Jaja'nın transferi konusunda görüşmede bulunduklarını hatırlatarak, "Jaja'nın menajerinden bize gelen bir talepti. Jaja'nın menajeri 'Orada mutlu değil, tekrar gelmek istiyor' dedi bize. Hoca ile yönetimdeki arkadaşlarla bu konuyu konuştuk" dedi.

 Daha sonra Jaja'nın menajerinin ilk dediği fiyatı sürekli artırdığını ifade eden Şener, "Menajeri bir fiyat diyor, bir hafta sonra iki katına çıkıyor. Baktık ciddi bir iş değil. Şu anda sadece sohbette kaldı. Teknik olarak bu işten anlamayan ben hariç, hocaların hepsi futbolcu için 'Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancılardan biri' ifadesini kullanıyor. Bu konuda bir realite var, ama bir görüşme yok" diye konuştu.

 Sadri Şener, Gaziantepspor Kulübü ile Olcan'ın transferi konusunda anlaşmaya vardıklarını anımsatarak, "Şu anda imza safhası var. Yöneticimiz Tuncay Bekiroğlu da Olcan'ın menajerleri ile Ankara'da görüşüyor. Olcan'ın transferi biter" ifadelerini kullandı.

Olcan'ın transferinde Gaziantepspor'un kendilerinden Sezer Badur'u istediğini aktaran Şener, şöyle konuştu: "Sezer, bizim mukaveleli oyuncumuz. Fakat Sezer kendisine para ödenmediğini gerekçe göstererek, sözleşmesini tek taraflı feshetti. Kendisine paranın ödenmediğini sandı. Fesihlerden önce ihtarname göndereceksin. Kendi kendine feshederek gitti. Alman ekollerinde bu çok oluyor. Ya Türkçe'yi iyi bilmediklerinden, ya da kendilerine iyi tercüme edilmediğinden böyle yapıyorlar. İhtarname gönderemeden sözleşmesini feshedemezdi. Biz de bu konuda şikayette bulunduk. Sezer, tek taraflı bir kulübe gidebilir ama bu kulüp ileride çıkacak her türlü zarara kefil olacak. Türkiye'de haklı olduğumuz bu davada Sezer'in başka kulübe transferi zor olur."

 Gaziantepspor'un Sezer Badur'da yaşanan gelişmeler üzerine kendilerinden Slovak oyuncu Sapara'yı sezon sonuna kadar kiralık olarak istediğini anlatan başkan Sadri Şener, "Sapara'yı kiralık olarak veriyoruz. Bugün, yarın belli olur. Samsunspor da istiyor bu futbolcuyu. Bizle idmana çıkıyor ama kiralık olarak vereceğiz" şeklinde konuştu.

 

Fildişi Sahilli oyuncu Zokora'nın Afrika Uluslar Kupası'na katılmak için 7 Ocak 2012'de takımdan ayrılacağını kaydeden Şener, "Ön liberoda sıkıntı olur mu diye buraya oyuncu düşünülüyor. 6-7 maç oynamayacak olması, o mevkiye birini acele gerektirir mi onu tam da bilemiyorum. Gerekirse, gerekeni yaparız" dedi.

 

Takımdan yabancı oyuncu göndermeleri halinde yabancı transferini düşünebileceklerini kaydeden Şener, "Hocanın Pawel'i kiralık olarak verme niyeti var. Ama bonservisini verme niyeti yok" diye konuştu.

 

Ankaragücü'nden Turgut Doğan Şahin ve Galatasaraylı Servet'in transfer gündemlerinde olmadığını söyleyen başkan Şener, Yiğit İncedemir'in de kendilerine menajerler aracılığıyla önerildiğini belirterek, "Yazılan, çizilenler bir pazarlama tekniği. 1'i 5 yapma tekniği. Sizler de alınmayın, bir menajer bir şey deyince hemen yazıyorsunuz" şeklinde konuştu.

 

 

 

TFF OLAYI

Sadri Şener, "Kulüpler Birliği'nin bu işle bir ilgisi yok bu bir, Mehmet Ali beyin tek başına bir diktesi bu telefonla çağrımış genel kurul üyelerini teklif etmiş onlar da kabul etmiş. Şimdi tabi bunlar olunca insanların aklına farklı şeyler geliyor diyorsun yıl sonunda yapacam düşmeyi falan 26'sında niye yapıyorsun.

Bunu 267sında yapıp 27'sinde mi karar vereceksin iki. Etik Kurulu Raporu'nda bizle ilgili birşey yok. Ek iddianame deniliyor ek değil onlar telefon görüşmeleri orada neler öğrendik. En azından ağzından küfür çıkmayan bir başkanmışım buna sevindim" diye konuştu.

Şener, "Biz Galatasaray ve Ordu şuan bildiklerimize göre. Biz bunu açıkla diyoruz. Küme düşme olsun kesinlikle" dedi.

Sadri Şener, "Diyorki şu isimler şike yaptı şunlarda birşey yok. Etik Kurulu sana tavsiye eder sende yönetim olarak karar verirsin. Tavsiye edenler benzinci otelci değil ama hukukçu" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler