Şener: Jaja geri gelebilir

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'den Jaja transferine açık kapı. Şener çok önemli açıklamalar yaptı.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bir TV programına yaptığı canlı telefon bağlantısında çok önemli açıklamalarda bulundu.Başkan Sadri Şener, Jaja transferine

Şener: Jaja geri gelebilir

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'den Jaja transferine açık kapı. Şener çok önemli açıklamalar yaptı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bir TV programına yaptığı canlı telefon bağlantısında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Sadri Şener, Jaja transferine ilişkin olarak, "Jaja'nın şuanda yüzde 25'i bizde ve söz sahibi olduğumuz bir futbolcu, geri alabiliriz. Avrupa'da yarıştıracak bir ve iki futbolcu alabilecek gücümüz var" dedi. Şener, Jaja'yı disiplinsiz olduğu ve özel hayatındaki bazı problemler nedeniyle gönderdiklerini söyledi.

Şener, transferi Şenol Güneş'e sormadan yapmayacaklarını belirterek, "Ben futbol oynamadım futbolcudan anlamam. Biz teknik direktör Şenol’a sorarız yardımcılara sorarız başkanın keyfi için oyuncu alınmaz. Zaten Trabzonspor gibi büyük bir kulübe bunun dışında davranmak yakışmaz" dedi.

Devamı sayfa 2'de

Başkan Şener maçlara ve antremanlara girme yasağıyla ilgili olarak bunun yanlış bir karar olduğunu belirterek "Holiganlar için çıkan yasa bizim için uygulanıyor. Maçlardan bir saat önce devre arasında gidip imza atmak zorundayım. Yasa hazırlanırken yanlış hazırlandı. Bunun düzetilmesi gerek. Benim o zaman yönetim kurulu toplantıları için Trabzonspor tesislerine gitmemem gerek.

Çünkü antreman sahalarının içinden geçiyorum. Yada denizden gelmem gerek. Mesela takımım Antalyaya kampa gidiyor. Benim çam ağaçları arkasına girip antermanı öyle mi izlemem gerek. Buda bana yakışmaz. Lille de bana ceza tebliğ edilmemesine rağmen hukuğa saygımdan maça gitmedim
" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un Erdal Atalay tarafından temsil edilmesiyle ilgili sorulan bir soruyada Şener, "TFF’ye Trabzon adına seçilecek kişiyi Trabzonspor başkanı ve yönetimi belilrler. Erdal Atalay’a istifa çağrım hala devam ediyor" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor