Şener İnter maçı öncesi konuştu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Inter müsabakası'nın hayati önem taşıdığını söyledi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kimsesiz çocuklar yararına oluşturulan bordo-mavi yürekler projesi tanıtıp toplantısı için Me

Şener İnter maçı öncesi konuştu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Inter müsabakası'nın hayati önem taşıdığını söyledi.
 Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, kimsesiz çocuklar yararına oluşturulan bordo-mavi yürekler projesi tanıtıp toplantısı için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bulunan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ ...!

Bisiklet almak için biriktirdiği parayı depremzedelere göndererek Van'a yapılan yardımların sembol ismi haline gelen Muhammet Demirci ile de bir araya gelen Şener, 12 yaşındaki Muhammet'i davranışından ötürü kutlayarak bir miktar para verdi.
 Şener burada yaptığı açıklamada, Muhammet gibi gençler olduğu sürece Türkiye'nin başına bir şey gelmeyeceğini belirterek, " Atatürk ülkeyi boşuna gençlere emanet etmedi. İşte bizim ülkemizi dimdik ayakta tutan gençler. Bunlar daha büyüdükçe ve bizlere daha sahip çıktıkça bu ülkenin başına bir şey gelmez dimdik ayakta dururuz. Hocalarımız ve futbolcularımız yine bir ilke imza atarak anlamlı bir proje hayatı geçiriyorlar. Bu bazılarının hoşuna gitmese de onları tebrik ediyorum" dedi.

 "INTER MAÇI HAYATİ BİR MAÇ"
 22 Kasım Salı günü İtalya devi Inter ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde hayati bir maça çıkacaklarını belirten Şener, "Inter maçı bizim için hayati bir maç. Bu maça ben bir kaç cepheden bakıyorum. Bir tanesi puan cephesi en önemlisi, ikincisi Trabzon şehrinde bugünden başlamak üzere Turizmi anlamında önemli bir hareketlilik oluyor. Otellerde yer yok. Misafirlerimiz var. Bilet yok bu hoşuma gidiyor. Inter takımının sahipleri İtalyan ekonomisinde çok önemli yere sahip aile, o kardeşlerden bir tanesi Trabzon
şehrini gezmek istiyor. Yürüyerek gezmek istiyormuş. Onun için bir hazırlığımız var. Elimizden gelen misafirperverliği göstereceğiz. Birde iyi sonuç alırsak Fransa'ya keyifli gideriz" ifadesini kullandı.

 "TWİTTER'CI ARKADAŞLAR DAHA İYİ BİLİR"
 Şener, Inter maçının hem ekonomik hem de Trabzon'un itibarı açısından büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi. Bir alışveriş merkezinin efsane futbolcuları Inter maçı öncesi bir araya getirmesine atıfta bulunan Başkan Şener, sözlerini şöyle tamamladı.:

 "Inter maçı ekonomik açıdan Trabzon'un itibarı açısındançok önemli. 28 yıl önce Inter'i burada yendiğimiz için efsane kadro toplanacak. Inter'i, Milano'da da yendik. 28 yıl önce yapılan işleri kutlamak güzel bir şey ama büyük takımlar bunu artık alışkanlık haline getirmelidir diye düşünüyorum. Böyle bir serzenişte de bulunayım. Dünya'nın hiç bir yerinde 28 yıl önce elde edilen galibiyetin bayramı yapılmaz. Inter hiç böyle bir şey kutlamıyor. Real Madrid kutlamıyor. İstanbul takımlarına da bakıyorum böyle bir şey yapmıyorlar. Büyük takımlarda bu gibi olaylar normal doğal hadiselerdir. Biz onları yeneriz onlarda bizi yener bu benim kişisel düşüncem. Inter öyle kenara atılacak bir takım değil. Ciddi bir takım grubumuzda yer alan takımların hiç biri kolay takım değil. Bizde değiliz bunu da gösterdik. 5 puanımız var. İnşallah turu geçeriz. Bunu sizlerde iştirak ediyorsunuzdur herhalde ama hoşunuza gidiyor mu, gitmiyor mu? Onu 'twitter'cı arkadaşlar daha iyi bilirler."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor