Şener: İnşallah şampiyonuz

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, basın toplantısı düzenledi.Sadri Şener, "Şampiyonluğa oynadığmız kapsamda sadece şampiyonluğa oynamaya odaklandık. Siz de basın mensubusunuz yazmaya hakkınız var. 4 maçtan sonra görüşmeler yapılacak oyuncularımlıza. Belirl

Şener: İnşallah şampiyonuz

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, basın toplantısı düzenledi.

Sadri Şener, "Şampiyonluğa oynadığmız kapsamda sadece şampiyonluğa oynamaya odaklandık. Siz de basın mensubusunuz yazmaya hakkınız var. 4 maçtan sonra görüşmeler yapılacak oyuncularımlıza. Belirlediğimiz oyuncuların yüzde 70'lerine geldik gibi. Egemenle ilgili bugünkü gazetelerde bende okudum. Öğleden sonra hocayla konuşacağım. Çok üstünde durduğum konu değil" dedi.

Şener: Aziz Yıldırım olayıyla ilgili, "Ortada şık bir durum yok. Tahkim Kurulu Başkanı 21 güne insin 7'ye insin diyor. Önümüzde bir seçim var. Heralde oraya aday olmak istemiyorlar. verilen kararın hukukla alakası yok.

Tahkim Kurulu'nda bir ay sonra seçim var, o zaman hiç gerek yok bence oraya aday olmalarına. Verdikleri karar yanlış Aziz Yıldırım olayıyla ilgili.

Fırat Aydınus düzgün bir hakem. Benim tanıdığım kadarıyla. Yani büyükşehir belediye normal ciddi bir takım. Hiç belli olmaz. Psikolojik bir savaş yapıyoruz. Bizim eksiklerimiz var mı tabiki var. Bizim basın gücümüz Fenerbahçe gibi yok. İstanbul basınında bizim iyi işler yazsak yazan yok. Hürriyet Gazetesi'nden Uğur Dündar Türkiye'nin en düzgün gazetecilerinden biri. Diyorki Hakem Hüseyin Göçek'e öyle bir ceza vermek lazım ki herkese ibret olsun. Ama Lugano'ya da öyle bir ceza vereceksin ki diyeceksin o zaman tam olsun.

Trabzonspor'un hakkı mutlaka yeniyor. Ama bütün bunlara rağmen bizim geldiğimiz bu durumu ben taktirle karşılıyorum. Bizim eksiğimiz ilk yarıdaki 9 puanı böyle çabuk kapatmamaktı. Kendi sahamızda kaybetmemeliydik. Ama hiç belli olmaz. Ligin kaderini şuanda tahin etmek çok güç.

Biz adaletli bir oyun oynamak istiyoruz. Trabzonspor son 3 yılın en başarılısı. Bu noktalara gelmiş bir kulüp Türkiye'nin en doğusunda da olsa çok farklıdır. İnşallah şampiyon olacağız.

Biz İstanbul takımlarından oyuncu aldığımızda Trabzon'a alıştıramıyoruz. Oyuncuyu buraya ısındıramıyoruz. 

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, benim arkadaşım. Trabzonspor'a büyük hizmetleri vardır. Bizim için önemli bir kazançtır. Başınızın sıkıştığı her an yanına gittiğiniz bir isimdir. Buranın takım kaptanlığını yapmıştır, başkanlığını yapmıştır. Bunlar önemlidir. Başbakana niye gidildi denildi ama biz başbakana sportif bir amaç için gitmedik. Mali bir amaç için gittik. Burada Faruk Nafiz Özak'a sportif anlamda rica ediyorum. Ama siyasi anlamda demiyorum. Trabzonspor'un siyasetle işi olmaz. Bunun ben burada olduğum sürece de kesinlikle değişmesi mümkün değildir.

Akyazı projesiyle ilgili de kulübün bu idari mekanizmasını komple stadın altına almak istiyoruz. Bu yüzden projede bir tadilat yapıldı. İnşallah Haziran ayı gibi stadın kendisini ihale edecekler. Öbür senede de bitirecekler.

İstanbul'dan sonra ikinci yatırım Trabzon'a yapılmalıdır diye bir sözüm var Türkiye'de. Buraya 40 bin kişilik ciddi bir stad yapılacak sonuçta bunu beğenen olur beğenmeyen olur" açıklamasında bulundu.

BASIN TOPLANTISI SONA ERDİ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor