Şener "Herşey daha iyi olacak"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, kulübün büyük bir kulüp ve camia olduğunu belirterek, düşünce anlamındaki eksiklikleri giderdiklerinde herşeyin daha iyi yürüyeceğine inandığını belirtti.  Şener, Trabzonspor Dergisi’nin bu ayki sayı için kaleme ald

Şener "Herşey daha iyi olacak"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, kulübün büyük bir kulüp ve camia olduğunu belirterek, düşünce anlamındaki eksiklikleri giderdiklerinde herşeyin daha iyi yürüyeceğine inandığını belirtti.

 Şener, Trabzonspor Dergisi’nin bu ayki sayı için kaleme aldığı yazıda, göreve geldikleri ilk günden bu yana kulübü ekonomik açıdan daha ileri seviyelere taşıyabilmek adına son derece ciddi hamleler yaptıklarını ifade etti. Yasan sınırlar içerisinde finansman bulma doğrultusunda attıkları adımların mazı çevrelerce yanlış yorumlandığını savunan Şener, “Kulübümüzün geçmişe yönelik temettü sorunlarını aştığımız zaman maalesef bugünkü eleştirilerin karşılığı olması gereken övgüleri göremedik.

 Bugün , tarihin en büyük gelirlerini elde ediyor. Harcama seviyesinin bu boyutta olması gelirler açısından iyi değerlendirilmeli. Kulüp ödeme kapasitesi ve kabiliyetini kullanıp hamleler yapabiliyorsa bunu doğru yorumlamak lazım” dedi. Şener, yapılanlarla ilgili bilgi almak isteyen herkesi yüzyüze bilgilendirmekten de çekinmeyeceklerini vurguladı.

Şike sürecinin sonuçlanmamasının takımı olumsuz etkilediğini söyleyen Şener, bu süreçte Trabzonsporluların başını öne eğecek hiçbir davranışın içerisinde olmadıklarını kaydetti. Görev sürelerinde elde ettiklerini inandıkları şampiyonluğun yanı sıra, Süper Kupa ve Türkiy Kupası’nı kazandıklarını hatırlatan Başkan, “İlk defa katıldığımız Şampiyonlar Ligi’nde son derece başarılı bir performans sergiledik. Bunları yok saymaya çalışman en basit ifadesiyle iyi niyetten yoksunluk anlamına gelir.” ifadelerini kullandı.

Ligde iyi bir konumda olmadıklarına da değinen Şener, “Sezon sonunu elimizdeki kadro ile getirmek durumundayız. TS büyük bir kulüp, büyük bir camiadır. Yaşadığı sorunları aşmasını bilir. Bunu başarabilecek tecrübeye de sahibiz. Düşünce anlamındaki eksiklikleri giderdiğimizde her şeyin daha iyi yürüyeceğine inanıyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler