Şener: Hakem iki ay dinlensin!

Sadri Şener bu kez Beyaz TV'de konuştu. Sadri Şener, Ahmet Çakar'la Ve Gol programına canlı yayında yaptığı bağlantıda bomba açıklamalarda bulundu.TFF Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Fenerbahçe-Trabzonspor maçının hakemi Cüneyt Çakır'ı eleşt

Şener: Hakem iki ay dinlensin!

Sadri Şener bu kez Beyaz TV'de konuştu. Sadri Şener, Ahmet Çakar'la Ve Gol programına canlı yayında yaptığı bağlantıda bomba açıklamalarda bulundu.

TFF Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Fenerbahçe-Trabzonspor maçının hakemi Cüneyt Çakır'ı eleştiren Sadri Şener, "Ben TFF disiplin kuruluna savunma vereceğime, Fenerbahçe yönetim kuruluna ifade veririm daha doğru sonuç çıkar" diye konuştu.

Şener, "Cüneyt Çakır'a 2 ay dinlenme cezası verilmeli Avrupa'ya da gitmesin çünkü orada hata yaptığında da Avrupa'da daha beter ceza veriyorlar" ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar da, Sadri Şener'e cevap olarak, "Bu akşam başkanın dediklerinin altına imzamı atıyorum" sözlerini kullanarak Trabzonspor camiasının haklılığını gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor