Şener; Hacısomanoğlu'nun konuşmasına ne dedi?

Bodrum’da bulunan ve ‘artık sade bir vatandaşım’ diyen Sadri Şener’in, TFF genel kurulunda İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yaptığı konuşmayı nasıl değerlendirdi.Hacıosmanoğlu’nun TFF ‘deki konuşmasına Dinlemedim ama bazı telefonlarla yankılarını aldım diyen Şen

Şener; Hacısomanoğlu'nun konuşmasına ne dedi?
Bodrum’da bulunan ve ‘artık sade bir vatandaşım’ diyen Sadri Şener’in, TFF genel kurulunda İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yaptığı konuşmayı nasıl değerlendirdi.
Hacıosmanoğlu’nun TFF ‘deki konuşmasına Dinlemedim ama bazı telefonlarla yankılarını aldım diyen Şener, “  Arkadaşlar Trabzonspor için kendi bildikleri doğrular çerçevesinde hareket ediyorlar. Bize sadece onların politikalarını desteklemek gerekiyor. Şike süreci zahmetli uzun ve meşakkatli bir süreçtin, yönetimin yalnız kalmaması gerekiyor. Bunun eksikliğini ben hissettim, şahsen ben yönetime hissettirmemeye çalışıyorum. Kişisel olarak şunu derim Trabzonspor başkanlarının şike ile ilgili mücadelede söyledikleri her şeye tam destek veriyorum. ”dedi. 
 
Kaynak : Günebakış 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler