Şener, Güneş için ne dedi?

Şenol Güneş’in dün yapmış olduğu basın açıklamasında başta Sadri Şener olmak üzere yönetime yaptığı eleştirilerde bulunmuştu. Herkes, başkanın bu açıklamalara nasıl yanıt vereceğini merak etti. Sadri Şener, Güneş’in sözlerinin ardından konuştu. Başkan, “S

Şener, Güneş için ne dedi?

Şenol Güneş’in dün yapmış olduğu basın açıklamasında başta Sadri Şener olmak üzere yönetime yaptığı eleştirilerde bulunmuştu. Herkes, başkanın bu açıklamalara nasıl yanıt vereceğini merak etti. Sadri Şener, Güneş’in sözlerinin ardından konuştu. Başkan, “Sayın Şenol Güneş, basın toplantısında kendisiyle arkadaş olmadığımızı söylemiş. Demek ki beni arkadaşı olarak görmüyor. Canı sağolsun. Ben kendisiyle ilgili düşüncelerimi daha önce açıklamıştım. Trabzonspor için çok değerli. Emekleri ve katkıları için bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘Benim gündemim başka’

Sadri Şener, Şenol Güneş’in kendisi hakkında söylediği, “Transferde yanlış yapıyor. Kulübü borçlandırıyor” sözleriyle ilgili olarak ise, “Ben Trabzonspor’u ileriye taşımak, başarıya ulaştırmak için çalışıyorum. Benim bundan sonra tek gündemim, yeni hocamızla kısa sürede futbol takımını hak ettiği yerlere getirmek” diye konuştu.

‘Bu konuyu kapatıyorum’

Başkan, Şenol Güneş’le ilgili bundan sonra konuşmayacağını söyleyerek, “Polemik yaratmanın anlamı yok. O kendi düşüncelerini söylemiş. Saygı duyuyorum. Daha fazla aynı konuları gündemde tutmak gereksiz. Bunun kimseye faydası olmaz. Aksine Trabzonspor’a zarar verir. Bir kez daha Şenol Güneş hocamıza ve yardımcılarına emekleri için teşekkür ediyorum. Umarım bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonra da başarılı olur. Türk futbolunun yükselmesi için çalışmalarına devam eder” dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor