Şener: Gitmesine rıza gösterdim

İspanya'nın Sevilla kulübünden Zokora'yı 5 milyon Euro'ya renklerine bağlayan Trabzonspor, transfer ataklarına devam ediyor.Başkan Sadri Şener şimdi de aynı kulüpte top koşturan, Romariç'i gelen öneriler üzerine takibe alacaklarını söyledi. Şener, Zokora

Şener: Gitmesine rıza gösterdim

İspanya'nın Sevilla kulübünden Zokora'yı 5 milyon Euro'ya renklerine bağlayan Trabzonspor, transfer ataklarına devam ediyor.

Başkan Sadri Şener şimdi de aynı kulüpte top koşturan, Romariç'i gelen öneriler üzerine takibe alacaklarını söyledi. Şener, Zokora transferinde Türkiye'nin bankacılıkta gelinen noktasını da açıklamadan edemedi.

SADRİ ŞENER TÜRK EKONOMİSİNİ GÖSTERDİ

Trabzonspor Kulübü Başkanı Şener, "Sevilla Başkanı ile konuşup anlaştık, sıra Zokora'nın transfer taksitlerinin ve peşinatının teminat gösterileceği bankaya geldi. Bana, 'Hangi bankadan teminat göstereceksiniz' dedi. Ben de 'hangisinden isterseniz' deyince şaşırdı. Eskiden böyle miydi Türk bankacılığı. Yabancı oyuncu alırken karşı tarafın istediği banka teminatını göstermezseniz transfer gerçekleşmezdi. Ben de Sevilla Başkanı'nı yakalamışken dedim ki, 'Sen seç bakalım, hangi bankayı istersen oradan yatıralım parasını. Ama sadece bir şartım var. Teminatı hangi bankaya göndereceğiz şimdi sen bana isim ver.' Malum İspanya'da ekonomik kriz ve bankacılık eskisi gibi değil, nereden nereye gelmişiz" dedi.

GÜLE GÜLE UMUT
Sadri Şener milli maç için geldiği Brüksel'de beraberinde Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl'la birlikte bir grup gazeteciyle yaptığı sohbet sırasında, mümkün olduğu kadar şampiyonluk ve Fenerbahçe kelimelerinden uzak durdu. Dikkat çeken bu tutumundan sonra keyifli sohbetine bir de nokta koyarak devam etti:

"Dün öğleden sonra Milli Takım kampını ziyaret ettim. Umut Bulut gözümün içine bakıyordu. Biliyorsunuz onun yurt dışındaki bir kulübe transferi söz konusu. Ben de gitmesine rıza gösterdim. Bazı oyunculara bu iyiliği yapmazsanız sonra ah alırsınız. Dilerim gittiği Toulouse'da mutlu ve başarılı bir sezon geçirir. Onu çok arayacağız, ama yerine de en az onun kadar iyi bir futbolcu transfer edeceğiz. Taraftarlarımız hiç endişelenmesin"

Trabzonspor'da Zokora'dan sonra Romaric için de transfer girişimleri sürerken; Umut Bulut'un Toulouse'a gittiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler