Şener gemileri yaktı!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe ile oynanan maçın ardından katıldığı TV programlarında Mehmet Ali Aydınlar yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu'nu bombaladı.Sadri Şener birbirinden bomba açıklamalar yaparken, "Benim ölmüş anneme küf

Şener gemileri yaktı!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe ile oynanan maçın ardından katıldığı TV programlarında Mehmet Ali Aydınlar yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu'nu bombaladı.

Sadri Şener birbirinden bomba açıklamalar yaparken, "Benim ölmüş anneme küfretmenin bir anlamı yok.

TFF'nin şuanki tutumu Fenerbahçe'yi ne yapıp edip kurtarmamız lazım şeklinde. Etik kurulu raporu nerede?

İstanbul Bölgesi hakemi neden bizim maça verilir?" diye sordu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe ile oynanan maçın ardından katıldığı TV programlarında Mehmet Ali Aydınlar yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu'nu bombaladı.

Sadri Şener birbirinden bomba açıklamalar yaparken TV8'de katıldığı programda, TFF yönetiminin tutumunu ağır dille eleştirirken, bu yönetimle Türk futbolunun ileriye değil geriye doğru geldiğini söyledi.

Şener, şunları kaydetti: "Çok fazla maç oynadık. Üst üste mağlubiyetler aldık. Hoş değil bize yakışmıyor ama büyük bir kulübüz sonuçta. Şimdi bize 11'e 11 şeklinde ifadeler kullanılıyor yorum yapılırken, bir defa onu düzeltin bizim maçlarda geçerli bir durum değil o!

Cüneyt Çakır fazla havaya girmiş bir arkadaşımız bence. Gökhan'ı atamıyor, bir akrabalığı var belki bilemiyorum...!

MHK Başkanı hemşehrimiz Trabzon bölgesi hakemi Abdullah Yılmaz için Galatasaray'ı rencide etti diye kendini parçaladı! Cüneyt Cakır'a da aynı şeyi yapabilmelidir...!

Devamı sayfa 2'de


Ceza yalnızca Trabzonspor'a uygulanan bir sistem. Bir şeyi yapamamak ayıp değil. Yapmayacaksın o zaman. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yapamıyor. Disiplin Kurulu üyelerinin tamamı Fenerbahçeli. Kurullar Fenerli.

Ha TFF yonetim kurulu, ha FB yonetim kurulu bir farkı yok! Biz bu hakemle sıkıntımız var dediğimiz zaman inadına gönderiyorlar. Canımız tekrar yanıyor.

Hoşunuza gidiyorsa söyleyeyim, gururumuz kırılıyor evet, size bu sorular da yakışmıyor emniyete gidip imza veriyoruz mac öncesi
"

SİZE İNANMIYORUM!
Sadri Şener, canlı yayındaki Sinan Engin ve Fait Çetiner'in bu duruma üzüldüğünü belirtmesi üzerine, "Buna sizin söylediğiniz gibi üzüldüğünüzü de zannetmiyorum.

Herneyse, Etik Kurulu'nun raporunu niye yayinlamiyorsunuz? Hersey çıkmış, tapeler her yerde. Neden?

Trabzonspor'u sevmediğiniz için bunları manşetten giriyorsunuz gündeme getiriyorsunuz.

TFF'nin şuanki tutumu Fenerbahçe'yi ne yapıp ne edip kurtarmamız lazım şeklinde. Etik kurulu raporu nerede?

Ligden düşmeyle ilgili maddenin değişilmesine karşıyız tabi ki. Bunları artık bırakalım. Hataları konuşalım...

Senede iki defa Fenerbahçe sağ bekine kırmızı göstermezsen şüphe duyarım!

Geçenlerde yansıtılan demecim de yanlış. Play-off'tan sıkıntı çekiyoruz, seneye inşallah düzelir dedim; takım olarak bu sene iddiamız yok diye birşey demedim. Yanlış aktarıldı
" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler