Şener FB maçı öncesi konuştu

Spor Toto Süper Ligi'nde 16. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'da tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Takımını stresten uzak tutmaya çalışan Şenol Güneş, rakibi iyi analiz ederken, yasak nedeniyle maç

Şener FB maçı öncesi konuştu

Spor Toto Süper Ligi'nde 16. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'da tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Takımını stresten uzak tutmaya çalışan Şenol Güneş, rakibi iyi analiz ederken, yasak nedeniyle maçı televizyondan izleyecek olan Başkan Sadri Şener, "Kalbim onlarla atacak" dedi. Takımın İstanbul'da kalacağı oteli ziyaret edecek olan Şener, maç günü de otele giderek, futbolcularını maça galibiyet parolası ile uğurlamayı planlıyor. Başkan Şener, zorlu karşılaşma öncesi takımlarına olan inançlarının tam olduğunu ifade ederek, "Tüm Trabzonsporlulara güzel bir galibiyetin armağan edileceğine inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler