Şener: Er yada geç kupa bizimdir

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Ancak inanıyoruz sonu yaklaşan bu sürecin ardından Trabzonspor er ya da geç hak ettiği payeyi mutlaka elde edecektir" dedi. Trabzonspor'un Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin Ocak sayısında Başkan Sadri Şener aşağı

Şener: Er yada geç kupa bizimdir

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Ancak inanıyoruz sonu yaklaşan bu sürecin ardından Trabzonspor er ya da geç hak ettiği payeyi mutlaka elde edecektir" dedi. 

Trabzonspor'un Resmi yayın organı Trabzonspor Dergisi'nin Ocak sayısında Başkan Sadri Şener aşağıdaki yazıyla taraftarlara seslendi:

"Yeni bir yıl, yeni bir sayfa

Değerli taraftarlarımız…

Yeni bir yılda ve yeni bir sayıda daha sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Öncelikle 2012’nin hepinize ve camiamıza sağlık, başarı ve mutluluklar getirmesi en büyük temennimizdir.

Geride bıraktığımız 2011 yılı gerek kulübümüz gerekse de ülkemiz adına son derece önemli gelişmelere sahne oldu.

Öncelikle futbol takımımız geçen sezon sergilediği olağanüstü grafikle tarihinin en fazla puanını toplayarak haklı bir başarı kazandı.

Hepinizin malumu olan ve burada bir kez daha tekrarlamayacağım gelişmelerin oluşturduğu gündem aylarca bizleri meşgul etti.

Ancak inanıyoruz sonu yaklaşan bu sürecin ardından Trabzonspor er ya da geç hak ettiği payeyi mutlaka elde edecektir.

Yeri gelmişken yine vurgulamak istiyorum ki; hiçbir zaman camiamızın başını öne eğmesini gerektirecek bir eylemin içerisinde olmadık, olmayız da.

Devamı sayfa 2'de



Bu durum zaten kamuoyuna yansıyan bilgiler ışığında herkes tarafından teyid edilmektedir.

Yönetim Kurulumuz bir yandan bilinen mücadeleleri verirken diğer yandan da hem sportif hem de ekonomik anlamda kulübün daha iyi seviyelere gelmesi adına gecesini gündüzüne katmaktadır.

Avrupa’da verdiğimiz anlamlı mücadele, kazandırılan ekonomik girdiler, bugün Trabzonspor’un prestij ve maddi anlamda gıpta edilecek bir kulüp haline gelmesini sağlamıştır.

Bizler camia olarak hiçbir zaman azla yetinmedik, her zaman daha fazlasını istedik.

Bu özelliğimiz de sürekli yeni başarıları kovalamamızı ve elde etmemizi sağladı.

Şimdi hepimize düşen bütünlüğümüzü bozmadan, elele vererek geleceğin yeni başarılarına olanak sağlayacak ortamı oluşturmak olmalıdır.

Bu sorumluluğu Trabzonspor’u seven herkesin paylaşacağına inanıyor, sevgilerimi sunuyorum.

SADRİ ŞENER
BAŞKAN"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler