Şener destek için Bursa'ya gidecek

Takımının Trabzon'daki maçlarına sezon sonuna kadar gelmeme kararı alan Başkan Sadri Şener, futbolcularını Bursa'da yalnız bırakmama kararı aldı.Başkan Sadri Şener'in Bursa'ya gitme sebepleri arasında Bursaspor'un geçen hafta Fenerbahçe maçında haksızlığa

Şener destek için Bursa'ya gidecek

Takımının Trabzon'daki maçlarına sezon sonuna kadar gelmeme kararı alan Başkan Sadri Şener, futbolcularını Bursa'da yalnız bırakmama kararı aldı.

Başkan Sadri Şener'in Bursa'ya gitme sebepleri arasında Bursaspor'un geçen hafta Fenerbahçe maçında haksızlığa uğradığı iddiaları konusunda yeşil beyazlı kulübe destek verme isteğinin de olduğu öğrenildi.

Ligin 13'üncü haftasında Trabzonspor'un sahasında Eskişehirspor'a 3-0 yenildiği maçta yoğun protestolar nedeniyle 70'inci dakikada Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nu terk etmek zorunda kalan Başkan Şener, uzun bir süre Trabzon'da maç izlemedi.

Son olarak ligin 22'inci haftasında oynanan Fenerbahçe maçında Avni Aker'e gelen Sadri Şener, takımı ilk yarıyı 2-0 yenik kapatınca yoğun protestolar nedeniyle tribündeki yerine dönmedi. Locadan maçı izlemeye devam eden Başkan Şener, ikinci yarının ortalarında stadyumu yine terk etti. Başkan Şener, Beşiktaş maçı öncesi de Trabzon'a gelerek yönetim ve Tolunay Kafkas'la görüştü, maçı izlemeden İstanbul'a döndü.

 

BURSA'YA DESTEK

Trabzonspor'un deplasmanda oynadığı maçlara giden ancak Avni Aker'deki maçları sezon sonuna kadar izlememe kararı alan Başkan Şener, Bursa'ya da gidecek. Şener'in Bursa'ya hem Teknik Direktör Tolunay Kafkas ve bordo mavili futbolculara desteğini göstermek hem de geçtiğimiz hafta oynadığı Fenerbahçe maçında haksızlığa uğradığı gerekçesiyle Bursaspor'a destek vermek için gideceği belirtildi.

 

DEPLASMANLARA GİDİYOR AMA

Başkan Şener'in Bursa'ya gidecek olması Trabzon'da da çeşitli yorumların yapılmasına yol açtı. Başkan Şener'in tribündeki tepkiler nedeniyle kente ve seyirciye küstüğü ve bu nedenle Avni Aker'deki maçlara gelmeme kararı aldığı belirtildi. Şener de tepkilerle ilgili yakın çevresine, "Yaptıklarımdan sonra bana böyle tepkiler gösterilmesi çok ağırıma gidiyor. Bun bu kulüp için hayatımı verdim ve bunları hak etmiyorum" dedi.

Son Beşiktaş maçını stadyumda izlememesine rağmen 61'inci dakikada bir grup taraftarın "Sadri istifa" protestosuna maruz kalan Başkan Şener, bu tepkiyi değerlendirirken espriyle karışık, "Bari adımı tam söyleseler. Sadri Başkan veya Sadri Şener deseler" diye sitemde bulunmuştu.

   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor