Şener Demirören'e nasıl bakıyor

Yıldırım Demirören çok öncelerden hedef olarak belirlediği Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına ulaşmak için kapalı kapılar ardında yaptığı çalışılmalarını artık açık açık yapmaya başladı.Şike soruşturması süresince özellikle Fenerbahçe kulübü lehine y

Şener Demirören'e nasıl bakıyor

Yıldırım Demirören çok öncelerden hedef olarak belirlediği Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına ulaşmak için kapalı kapılar ardında yaptığı çalışılmalarını artık açık açık yapmaya başladı.

Şike soruşturması süresince özellikle Fenerbahçe kulübü lehine yaptığı açıklamalarla Başkanlığını yürüttüğü Beşiktaş camiası başta olmak üzere tepki alan Yıldırım Demirören’in bu davranışlarının altında yatan gerçeğin Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı olduğu artık resmen ortaya çıkmış oldu.

Özellikle 58.maddenin değiştirilerek Küme düşmenin kaldırılması ve puan silme cezası uygulanması doğrultusunda kulüpler Birliği’nin karar almasında etkili olan Demirören’in bu planı Futbol Federasyonu Genel Kurulu’nda bozulmuştu.

“Gerekirse Hiç birimiz Avrupa’ya Gitmeyelim” diyerek başta Fenerbahçe olmak üzere kendi kulübü Beşiktaş’ı da kurtarma peşinde olan Yıldırım Demirören’in  Türk Futbolunun yuvarlanacağı uçurumun umurunda olmadığı belliyken bugün Futbol Federasyonu Başkanlığı’na aday olması spor kamuoyu tarafından kaygıyla karşılanıyor.

“Trabzonspor’un kupasını verecek misin?”

Şimdi haber61 olarak tüm Trabzon ve Trabzonsporlular adına soruyoruz “Demirören Trabzonspor’un etik Kurul Raporlarıyla da tescil edilmiş ve hakkı olan 2010-2011 şampiyonluk kupasını verecek misin?”

Trabzonspor Demirören’i Destekliyor mu?

Trabzonspor yönetim Kurulu’nun Yıldırım Demirören’in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Seçilmesine bakış açısı ne.

Haber61’e ulaşan binlerce kişi Trabzonspor yönetim’inin Yıldırım Demirören’in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olmasına ilişkin bakış açılarını ve düşüncelerini bir  an önce açıklaması gerektiği görüşünü savunurken “Başkan Sadri Şener bir çok konuda olduğu gibi bunu da oldu bittiye getirip şaka yollu açıklamalar yapmasın. Bu günden tezi yok Yıldırım Demirören’in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olması yönündeki düşüncelerini açıklasın. Karşı mı, destekliyor mu? Biz başkandan bunun cevabını bekliyoruz. Galatasaray’ın gösterdiği dik duruşu Trabzonspor Başkanı ve yönetim kurulu gösterebilecek mi? Yıldırım Demirören Trabzonspor’a hak ettiği kupasını en kısa sürede verecek mi? Başkan bu konularda Trabzonspor taraftarlarına açıklamalarda bulunmalıdır. Net olarak Yıldırım Demirören’in Türkiye Futbol federasyonu  Başkanlığına bakış açısını açıklamalıdır” şeklinde görüş belirttiler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler