Şener: Çocuk mu kandırıyorlar?

Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener “hukuk süreci bitmiş bir olaydan medet umuyorlar” dedi.Trabzonspor eski Başkanlarından Sadri Şener, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu’nun şike davası ile ilgili Trabzonspor eski yön

Şener: Çocuk mu kandırıyorlar?

Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener “hukuk süreci bitmiş bir olaydan medet umuyorlar” dedi.

Trabzonspor eski Başkanlarından Sadri Şener, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu’nun şike davası ile ilgili Trabzonspor eski yönetimini suçlayıcı açıklamalar yapmasının ardından Haber61.net’e değerlendirmede bulundu.

Haber61.net’e açıklamalarda bulunan Sadri Şener hukuk süreci bitmiş ve cezaları kesinleşmiş bir olaydan medet umduklarını belirterek, “Hukuk süreci mahkemede bitmiş, Yargıtay’da bitmiş, UEFA’da bitmiş, CAS’da bitmiş. Bundan sonra bunu başa döndürmek çocukça bir davranış, bir hayal ürünüdür. Herkese geçmiş olsun. Tekrar bu işten medet ummasınlar. Benim tavrımı da sertleştirmesinler. Kendileri mahkemede aradı. Biz bu işi yaptık üstümüze neden geliyorsunuz diye. Çocuk mu kandırıyorlar? Ama tabi Trabzonspor’un eli basında zayıf olduğu için tüm güçleri ile yükleniyorlar” dedi.

Emrah Paça / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor