Şener Çakır'ı savundu

Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, oynadıkları Galatasaray maçını değerlendirirken, maçın hakemi Cüney Çakır'la ilgili olarak ise, "Cüneyt Çakır, Türkiye'nin buruşturup kenara atacağı da bir hakem değildir, hata yapabi

Şener Çakır'ı savundu

Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, oynadıkları Galatasaray maçını değerlendirirken, maçın hakemi Cüney Çakır'la ilgili olarak ise, "Cüneyt Çakır, Türkiye'nin buruşturup kenara atacağı da bir hakem değildir, hata yapabilir" ifadelerini kullandı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret eden Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynadıkları Galatasaray maçını değerlendiren Şener, ligde bu hafta Trabzon'da oynayacakları Fenerbahçe maçı hakkında da açıklamalarda bulundu.

 

"CÜNEYT ÇAKIR BURUŞTURULUP KENARA ATILACAK BİR HAKEM DEĞİL"

Galatasaray maçının iyi geçtiğini ifade eden Şener, "Galatasaray maçında galip olabilirdik ama olmadı. Bu maç bitti, bu hafta Fenerbahçe ile maçımız var. 3 Temmuz'dan sonra yaşanan bir takım gerginliklere rağmen dostça geçeceğini umuyorum. Hakem hocaları Galatasaray maçının iyi yönetilmediğini söylüyorlar. Hakemlerle ilgili çok konuşmak doğru değil ama karar verdi maç bitti. Bundan sonra yapacak bir şey yok. Cüneyt Çakır, Türkiye'nin buruşturup kenara atacağı da bir hakem değildir, hata yapabilir. Şu saatten sonra Fenerbahçe maçını düşünmek gerekir. İnşallah o maçta bir hakem hatası olmaz" dedi.

 

"PLAY-OFF'TA 18 PUANLIK PASTA VAR"

Play-off maçlarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Sadri Şener, "Play-off sisteminde ilk defa oynayacağız. Daha öyle bir tecrübemiz yok olacaklar ise şunlar; Trabzon'da üç derbi maçı oynayacağız Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe sonra biz İstanbul'a gideceğiz. Galatasaray biraz avantajlı ama daha iki maçımız var, onların da var. Puanlar ikiye bölüneceği için 18 puanlık bir pasta var ortada, işte 18 puanlık pastayı pay etmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

 

"SÜRE BİTER, ONDAN SONRA KUPA HAKKINDA KONUŞURUZ" Devamı sayfa 2'de

 

Şampiyonluk kupası hakkında da yorumlarda bulanan Şener, şike soruşturması bitmeden kupayı alamayacaklarını ifade ederek, "Disiplin soruşturması bitmeden kupanın geri verilip verilmemesi bilinemez. İlk önce disiplin soruşturması bitecek. UEFA, mayıs ayına kadar belli bir süre tanıdı. Süre biter, ondan sonra kupa hakkında konuşuruz" şeklinde konuştu.

 

"DEMİRÖREN HAKKINDA KONUŞMAK İÇİN DAHA ÇOK ERKEN"

Basın mensuplarının sorusu üzerine Futbol Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören hakkındaki düşüncelerini dile getiren Şener, "Genç bir arkadaşımız. Yıldırım Demirören hakkında konuşmak için daha çok erken. Bu zor süreçte alacağı kararlar onun için önemli. Herhalde iyi ve doğru karalar alır diye düşünüyorum. Belki bu hafta bizim maçımıza gelme niyeti de var" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler