Şener "Bunları haketmiyorum!"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Fanatik'e yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe karşılaşması sonrası trübünlerden gelen istifa çağrılarına cevap verdi.Üst Üsta alınan kötü sonuçlar ve Teknik Direktör Şenol Güneş'in istifası ile daha da kötü bir sürece giren Tr

Şener "Bunları haketmiyorum!"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Fanatik'e yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe karşılaşması sonrası trübünlerden gelen istifa çağrılarına cevap verdi.

Üst Üsta alınan kötü sonuçlar ve Teknik Direktör Şenol Güneş'in istifası ile daha da kötü bir sürece giren Trabzonspor Başkanı Şener Fanatik'e yaptığı açıklamalarda şunları söyledi....

‘Görevimizin başındayız’

 
“İnsan istifaya çağrılmaya değil başka şeylere bozuluyor. Yani hak eden için bir sorun olmaz ama ben şahsen böyle bir tavrı hak ettiğime inanmıyorum. Yaptıklarımızı alt alta yazsınlar, bizi acımasızca eleştirenler okurken yorulur. Herkes sadece futbolcu alışverişi üzerinden bir yorum yapıyor.
 
Borsada kulübü dünyanın zararından kurtarmışsınız, tesisleri yenilemişsiniz, şirketlerin değerini kat kat artırmışsınız, HES işine girmişsiniz, stat projesini kovalıyorsunuz ve şike sürecini aklanarak, kulübe leke getirmeden ve hâlâ bunun peşinde koşarak atlatıyorsunuz... 
 
‘Transferi başkan mı yapar?’
 
“Bana en çok transfer, hatta sadece transfer üzerinden eleştiri yapılıyor. Ben de soruyorum o zaman, transferde hatayı başkan mı yapar teknik direktör mü? Denildi ki, Burak gitmesin,
 
Selçuk gitmesin. Ben de gitmesin istiyorum ama çocuklar kafalarında bitirmiş. Bizim onlara yönetimsel bir eksiğimiz, ödeme problemimiz olmadı. Şu an oynadıkları takımlarda aldıkları paraları da verirdik ama konumumuzun bazı dezavantajları var.
 
Bu oyuncuların yerine başkalarını koymak, gençleri keşfetmek lazım belki. Bunları da ben yapamam. Ayrıca ben gidip kendi kafama göre oyuncu alacak kadar bu işi bilmeyen biri değilim. Hocaya soruyoruz, hocadan alsan da olur almasan da olur, o da olur bu da olur cevapları gelince başka bildiğimiz tanıdığımız güvendiğimiz insanlara da soruyoruz. Burada tüm eleştiriyi bence hak etmiyorum.
 
‘Tolunay hoca şansımız’
 
“Şimdi birlik bütünlüğü sağlamaya çalışacağız. Tolunay hoca bu süreçte biraz da şansımız oldu açıkçası. Çünkü hırslı ve inatçı. Böyle kötü bir tabloda hemen pes edecek biri değil. Şimdi mevcut kadroyu bozup yenilerini alacak halimiz de yok. Bu kadrodan en iyi verimi almak durumundayız.
 
Biz de yönetim olarak takımın moralini-motivasyonunu artırmak için elimizden geleni yapacağız. Taraftara da şu mesajım var, bize bağırıyorlar, istifa diyorlar tamam ama takımlarına sahip çıksınlar. Bu takım onların. Yarın öbür gün ben olmasam da Trabzonspor varolacak. Camiaya, kulübe yakışır tavırlar takınmak lazım.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler