Şener: Bizimle uğraşacaklar

  Trabzonspor başkanı Sadri Şener oy kullandı. Başkan Şener, oy kullandıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şener Kongrenin Trabzonspor’a hayırlı olmasını dilediğini belirterek” Kongrede tek liste ile seçimlere girildi. Seçimin hemen ardı

Şener:  Bizimle uğraşacaklar

 

 

Trabzonspor başkanı Sadri Şener oy kullandı. Başkan Şener, oy kullandıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Şener Kongrenin Trabzonspor’a hayırlı olmasını dilediğini belirterek” Kongrede tek liste ile seçimlere girildi. Seçimin hemen ardından görev bölümü yaparak çalışmalara başlayacağız. Trabzonspor bu sezon  şampiyonluğun en güçlü adayı.İlk yarıyı 42 puanla ilk sırada bitirdik.Bu avantajımızı konuşacağız bu yolda kenetlenmeliyiz. Camia birlikte ortak akılda yürümeli ” dedi

 

 

Başkan Sadri Şener, dünkü konuşmanızda bizle uğraşacaklar şeklinde bir mesajınız vardı. Bunla ne demek istediniz biraz açar mısınız şeklideki bir soru üzerine de. “ Bugün gazete manşetlerine bakın.Ne demek istediğimi anlarsınız.Bugün gazetelerde Galatasaray’ın yeni stadı manşet.Şu stad bir bitse de kurtulsak “dedi.

Öte yandan Sadri şener'in teşekkür konuşmasına gelmeyeceği öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler