Şener başkanlık için neler söyledi?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, mayıs ayı sonunda yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi şu ana dek 5 başkan adayı çıkmasına ilişkin olarak, "Kulüpte hani felaket vardı. Felaket olan yere kim aday olur ki" dedi. Şener, yaptığı açıklamada, başkan

Şener başkanlık için neler söyledi?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, mayıs ayı sonunda yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi şu ana dek 5 başkan adayı çıkmasına ilişkin olarak, "Kulüpte hani felaket vardı. Felaket olan yere kim aday olur ki" dedi.

 

Şener, yaptığı açıklamada, başkan adayı sayısının fazla olmasını iki türlü izah edebileceğini belirterek, "Bir tanesi takımımız normal bir takım, herkes 'bu takımı idare edebilirim' diye başkanlığa aday oluyor. İkinci başka düşünce, biz çok iyi idare ettik ki herkes buna heves etti" diye konuştu.

"Dünyada büyük siyasi partiler, büyük sivil toplum örgütleri, büyük kulüplerin başkan adaylığına 1-2 kişi çıkar" diyen Şener, "5-6 kişi çıkmaz ama ufak yerlerde çok sayıda kişi çıkabilir. Bana biz de biraz onu yaşıyoruz gibi geliyor. Kulüpte hani felaket vardı. Borçtu, şuydu buydu. Felaket olan yere kim aday olur ki" ifadesini kullandı.

Şener, genel kurulda aday olup olmayacağına ilişkin ise bir yorumda bulunmayarak, "Kayserispor ve Türkiye Kupası maçları var, onları düşünüyorum. Benim işim o" dedi.

Trabzonspor'un son haftalarda aldığı sonuçlarla ligdeki tırmanışını ve Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanma şansını değerlendiren Şener, "Kimse erken konuşmamalı, erken yazmamalı. Ligin sonu beklenmeli. Önümüzde Türkiye Kupası gibi bir hedef var. İnşallah kupayı müzemize getireceğiz. Bütün gayretimiz de o yönde" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler