Şener Bakan ziyareti için ne dedi

Bakan Suat Kılıç’ın süper Lig Kulüpleri Başkanları ile birlikte yiyeceği yemeğe davetli olduğunu söyleyen Başkan Şener “Bilgim sadece bu kadar, Bakanla kulüp başkanlarının yiyeceği yemeğe davetliyim ve katılacağım. Bunun haricinde başka bir şey yok, basın

Şener Bakan  ziyareti için ne dedi

Bakan Suat Kılıç’ın süper Lig Kulüpleri Başkanları ile birlikte yiyeceği yemeğe davetli olduğunu söyleyen Başkan Şener “Bilgim sadece bu kadar, Bakanla kulüp başkanlarının yiyeceği yemeğe davetliyim ve katılacağım. Bunun haricinde başka bir şey yok, basında çıkan Yıldırım Demirören’le konuşmam ve bu yıl Lig’den düşmenin kaldırılması yöndeki haberler tamamen gerçek dışıdır. Yıldırım Demirören’le bir konuşmam olmadı. Yarınki yemekte ne konuşulacak onu da bilmiyorum. Eğer orada gündeme bir konu gelir ve görüş bildirmek gerekirse görüşümüzü bildiririz.” Dedi.

Sapara ve Vittek Transferinde son durum

Ankaragücü’nden Vittek ve Sapara transferleri ile de ilgili olarak haber61 e bilgi veren Başkan Şener “Futbolcularla anlaştık sorun yok sadece Ankaragücü’nün futbolcuların sözleşmelerini fesh etmesini bekliyoruz. Ankaragücü yönetimi fesih işlemini henüz gerçekleştirmedi” dedi.

Trabzonspor yönetimi bu akşama kadar Vittek ve Sapara transferlerini sonuçlandıramazsa bu transferlerden vazgeçecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler