Şener bahane üretemeyiz

 Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, mazeret üretecek konumda olmadıklarını söyledi. Spor Toto Süper Lig'de hem aldığı saha sonuçlarıyla hem de yaşadığı mahkeme süreciyle zor günler geçiren Trabzonspor, evinde Akhisar Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek biraz o

Şener bahane üretemeyiz

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, mazeret üretecek konumda olmadıklarını söyledi. 
Spor Toto Süper Lig'de hem aldığı saha sonuçlarıyla hem de yaşadığı mahkeme süreciyle zor günler geçiren Trabzonspor, evinde Akhisar Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek biraz olsun rahat bir nefes aldı.
 
Zirvenin ilk iki sırasını paylaşan Galatasaray ve Medical Park Antalyaspor’un yaşadıkları puan kayıpları ise moral olurken Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, ise artık mazeret üretecek konumda olmadıklarını belirtti.
 
Ligde Akhisar Belediyespor maçına kadar saha sonuçlarının istedikleri gibi gitmediğini belirten Şener, “Sıralamada bulunduğumuz yerden daha yukarılara yükselmek için galibiyet serisi başlatmak zorundayız. Mazeret ürete ek konumda değiliz.
 
Çözüm üretmeli ve bu çözümler doğrultusunda hamlelere girişmeliyiz. Tek düşüncemiz Trabzonspor’u bulunduğu yerden daha üst seviyelere taşımaktır“ dedi.
 
İyi bir takım olduklarını ifade eden Şener, “Düzeliriz ve yaşadığımız sorunların hepsini çözeriz. Trabzon’a gelerek bir dizi görüşmelerde bulundum aldığım izlenimler olumlu. Doğal olarak herkes bu durumdan rahatsız ve kurtulmak istiyor. Yeni bir başlangıçla yolumuza devam edeceğimizi inanıyorum” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler