Şener: "Aysal, 1461'i de satın alsın"

Sadri Şener'den pilot takımlarına elenen Galatasaray'a taş: "Kupada devam etmek istiyorsa, Ünal Aysal 1461'i de alsın, geleneğini bozmasın."Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon’un, G.Saray’ı kupadan elemesi en çok Sadri Şener’i memnun etti. G.Saray’ın

Şener: "Aysal, 1461'i de satın alsın"

Sadri Şener'den pilot takımlarına elenen Galatasaray'a taş: "Kupada devam etmek istiyorsa, Ünal Aysal 1461'i de alsın, geleneğini bozmasın."

Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon’un, G.Saray’ı kupadan elemesi en çok Sadri Şener’i memnun etti.
 
G.Saray’ın önceki sezon Selçuk ve Ceyhun’u bedelsiz alması, bu sezonun başında da sözleşmesindeki “5 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesini kullanarak Burak Yılmaz’ı kadrosuna katması sonrasında kulüpler arasındaki ilişkiler bozulmuştu. 
 
Son olarak sarı-kırmızılıların kaleci Onur’u da kadrosuna katacağı iddialarına bordo-mavili yönetim “Spor ahlakına yakışmayan hareketler yapan bir camiadır” şeklinde sert bir yanıt vermişti.

‘HEP YAPIYOR’

BÜTÜN bunların ardından G.Saray’ın küçük Trabzonspor olarak görülen 1461 Trabzon’a elenmesi sonrasında başkan Sadri Şener imalı bir açıklamayla ezeli rakiplerine ve başkanlarına taş attı: 
 
“G.Saray kupada devam etmek istiyorsa, Ünal Aysal 1461 Trabzon’u da satın alsın, kendi geleneğini bozmasın..”
 
Öte yandan Şener ymaçın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; 
"Ben 1461 Trabzon'un başkanı değilim. Yönetim kurulu başkanına ben yardım ediyorum, başkanımız şu anda yurtdışında olduğu için. Bizim şirketimizin takımıdır 1461 Trabzon. Trabzonspor altyapısına hizmet etmesi için kurulmuştur. Bu takımın buralara gelebileceğini biz de tahmin etmiyorduk açıkçası. Böyle giderse Süper Lig'e çıkacaklar ancak bu mümkün değil. Biz de bir formül düşüneceğiz. Ele avuca sığmayan bir takım haline geldi artık 1461 Trabzon. Tüm hocaları çok iyidir. Çok iyi bir takım oldular. Trabzonspor'a iyi oyuncular yetiştirebilecek bir ekip. İstanbul'da güzel şekilde ağırladıktan sonra onları Trabzon'a, memlekete göndereceğiz." ifadeleri kullandı.

Gerek Ziraat Türkiye Kupası'nda gerekse de PTT 1. Lig'de gösterdiği performansla adından söz ettiren 1461 Trabzon ile ilgili ellerinde olmayan sebeplerden dolayı elden çıkarmak zorunda kalacaklarını hatırlatan Şener, "Şuana kadar bu takıma bir teklif yok. Bu kulübü Trabzon dışına çıkarmak mümkün değil. Bizim o taraftan birine devredecek miyiz, yoksa Süper Lig'e yükselmeyi mi reddedeceğiz bunu konuşacağız." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor