Şener Aydınlar'a patladı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamalarına tepkili."UEFA'ya 'Tabzon da şüpheli, almayın' demiş. Yahu adamlar da hukukçu; geldiler, gördüler. Biz temiziz. Bizi Fenerbahçe'nin yanına süs ya

Şener Aydınlar'a patladı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamalarına tepkili.

"UEFA'ya 'Tabzon da şüpheli, almayın' demiş. Yahu adamlar da hukukçu; geldiler, gördüler. Biz temiziz. Bizi Fenerbahçe'nin yanına süs yapmak istiyor. UEFA 3-5 yıl men cezası verirse Digitürk kapanır, yabancılar kaçar, benim gibi başkanlara gerek kalmaz!"

"Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne istemeyen UEFA'nın Trabzonspor'u alacağını bilmiyordum. 'Onlar da şüpheli almayın dedik ama aldılar" söylemi bordo-mavilileri kızdırdı. Şener, Aydınlar'ın istifa şekline de içerlemiş ve "Bir gün önce ikna ettik. Ertesi gün bıraktı. Bırakırken aramaya bile gerek duymadı" demişti.

Karadeniz kulübünün başkanı Şener, kendilerinin şike olaylarının içinde olmadığını belirtirken "UEFA bizi aldı, neden? Çünkü geldiler olayları gördüler. Adamlar da hukukçu. Herkes Etik Kurul raporunu bekliyordu. Çıkınca, beğenmediler. Niye bunlar konuşulmuyor. İşlerine gelmiyor. Fenerbahçe büyük camia tabi. Aydınlar bizi oraya süs olarak katmak istiyor" dedi.

Ek klasörlerde yeni suç unsuru olmadığını vurguladı. Fenerbahçeli dostlarının "Adil yargılama istiyoruz" beklentisine ise saygı duyduğunu belirtip "Ama sonunda üç aşağı beş yukarı belli. Zaten spor hukuku 'kanaata göre karar verebilirsin" diyor" ifadelerini kullandı.

Play-Off'tan önce karar verilmemesi ve Türkiye'nin 3-5 yıl men cezası alması ihtimalini değerlendiren Şener "Digitürk kapanır, yabancılar gider, 10 kişi çalıştırıyorsan 2'ye düşer, benim gibi başkanlara ihtiyaç kalmaz" dedi. "Dik duralım" tabirinin doğru olmadığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor