Şener Aşık'ın kararı için ne dedi?

Başkan Şener, haber61.net’e yaptığı açıklamada Eyüp Aşık’ın aday olmaması ile ilgili olarak kendilerinin sorumluluğunun bir kat daha arttığını belirterek, ‘’Eyüp Aşık arkadaşımız gelinen noktada aday olmayacağını uygun gördü. Trabzonspor’a hayırlı olsun.

Şener Aşık'ın kararı için ne dedi?

Başkan Şener, haber61.net’e yaptığı açıklamada Eyüp Aşık’ın aday olmaması ile ilgili olarak kendilerinin sorumluluğunun bir kat daha arttığını belirterek, ‘’Eyüp Aşık arkadaşımız gelinen noktada aday olmayacağını uygun gördü. Trabzonspor’a hayırlı olsun. Kongreye tek aday olarak gideceğiz, bu konuda bizim mesuliyetimiz daha da arttı’’ dedi.

KONGREYE TAKILMAYIN

Trabzonsporun şuan ligin lideri olduğunu ifade eden Başkan Şener, ‘’Böylesine iyi giden takımın kongreden etkilenmemesine çalıştık. Takımı kongre havasından uzak tutmaya çalıştık. Kongreyi hep ikinci planda tutmaya çalıştık’’ dedi.

KONGREYİ DEĞİL BELEDİYE MAÇINI KONUŞALIM

Trabzon’da kongreye takılmamak gerektiğini kaydeden Şener, ‘’Geçen hafta sahamızda çok önemli bir 3 puan aldık. Şimdi de önümüzde önemli bir maçımız daha var. İstanbul’da Büyükşehir Belediye ile karşılaşacağız. Böylesine önemli maçlar öncesi kongreyi konuşmamalıyız. Takımı kongre havasından uzak tutmalıyız ki takım kongreden etkilenmesin’’ dedi.

YILDIRIM TRABZONSPOR OLİMPİYATI DOLDURUR

İstanbul Büyükşehir Belediye maçında 70 bin taraftarın olabileceğini de vurgulayan Şener, ‘’Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım biz Olimpiyat stadını dolduramadık ama başkan siz rahatlıkla o stadı doldurabilirsiniz’’ dedi.

Selahattin Aydınlı / haber61.net

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler