Şener: Alex'e biz de talibiz

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Selçuk İnan’ın Galatasaray, Fenerbahçe ya da Sevilla’nın gündeminde olduğu iddialarını espritüel bir tepkiyle değerlendirdi. HANGİ KULÜBE GİDECEĞİNİ SELÇUK DA ŞAŞIRDI!...Şener, “Selçuk önce Galatasaray’a gönderiliyo

Şener: Alex'e biz de talibiz

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Selçuk İnan’ın Galatasaray, Fenerbahçe ya da Sevilla’nın gündeminde olduğu iddialarını espritüel bir tepkiyle değerlendirdi.

 

HANGİ KULÜBE GİDECEĞİNİ SELÇUK DA ŞAŞIRDI!...

Şener, “Selçuk önce Galatasaray’a gönderiliyordu, şimdi Fenerbahçe’ye… Daha önce ise Sevilla’ya… bunların hepsinin birden olması mümkün değil. Sadece bir tanesine gidebilir!

 

Türkiye’nin en büyük kulüplerinden bir tanesi olan Trabzonspor’u bırakıp, bir başka kulübe gidecek olması, hiç, aklımın yattığı bir iş değil” dedi.

 

ALEX’İ İSTERİZ, AYRICA BEŞİKTAŞ’TAN DA OYUNCU ALACAĞIZ

Yazmak serbest tabii ki; biz de Alex’i almayı düşünüyoruz, Beşiktaş’tan da alacaklarımız var. Selçuk’la ile ilgili iddiaları engelleme imkânım yok.

 

TRABZONSPOR GELERİ YÜKSEK, BORÇSUZ BİR KULÜP, FUTBOLCULAR BÖYLE BİR KULÜBÜ NEDEN BIRAKSIN?

“Selçuk, akıllı ve medenî bir çocuktur. Bu tür iddialar motivasyonunu etkilemediği gibi, onu daha iyi oynamaya teşvik ediyor” diyen Şener, “Trabzonspor’un 2009 yılı sonu itibariyle hiçbir futbolcusuna borcu yok. Prim borcu yok. Bonservis borcu yok. Gelirlerimiz her geçen gün artıyor. Hiçbir kulüpte olmayan hidroelektrik santralimiz var. Bu sene başlıyor. İzinleri ve ruhsatı alınmış. Biz iyi işleyen bir kulübüz. Bunları alt alta yazdığında başka şeyler hissetmeye başlarsınız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

EN İYİ KADRO F.BAHÇE’NİN SÖYLEMİ REYTİNGLE İLGİLİ

Sadri Şener, en iyi kadronun Fenerbahçe’de olduğu söylemini de doğru bulmadığını belirterek, “En iyi kadro, bizdedir şeklinde dillendireceğim bir iddiam yok. Ama Türkçe açısından ‘Trabzonspor’un kadrosu Türkiye’nin en iyi kadrolarından bir tanesi’ demek, daha doğru olur. Milli takıma 6 oyuncu vermişsiz. Hâla veriyoruz. En iyi kadrolardan bir tanesi olmasak, zaten ligin lideri olamayız. Üstelik bir takımın kadrosunu peşinen en iyi diye nitelemek çok zor. Bugün Beşiktaş’ın kadrosunu kantara koyduğun zaman epey tonaj çeker. Galatasaray’ın oyuncuları az oyuncular değil. Bunu kabul etmek gerekir. Bursaspor’da en iyi kadrolardan bir tanesi... Ama Fenerbahçe’nin kadrosunun en iyi kadrolardan bir tanesi olduğunu devamlı yazıyorlar ve bunu gazete fazla satıyor diye izah ediyorlar. Ben de buna bir şey diyemiyorum” dedi.

 

TRABZONSPOR’A KİBRİT KUTUSU KADAR YER VERİLİYOR

Trabzonspor başkanı Şener, son olarak, kulübün medyada çok fazla yer bulamamasıyla ilgili serzenişte bulundu ve “Bugün 5-6 büyük gazetenin en büyük yerleri, İstanbul kulüplerine ayrılıyor. Bize de köşede kibrit kutusu gibi bir yer veriliyor. Bunu yenemiyoruz. Bildiğim kadarıyla ligin lideriyiz. Bizim haberlerimiz, olabildiğince küçük veriliyor. Köşelere itiliyor. Değişmesi için uğraştım; ama zorla da koyduramazsınız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor