Şener: Akyazı Projesi yapılmalı

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Danıştay'ın durdurduğu Akyazı Projesi'nin yeniden başlaması için yoğun çaba harcıyor. Bu konuda TOKİ yetkililerin yeni bir hukuki zemin hazırlamak için çalışmalarını sürdürdüğü ve yasal prosedürün en kısa zamanda hazırlanacağı

Şener: Akyazı Projesi yapılmalı

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Danıştay'ın durdurduğu Akyazı Projesi'nin yeniden başlaması için yoğun çaba harcıyor. Bu konuda TOKİ yetkililerin yeni bir hukuki zemin hazırlamak için çalışmalarını sürdürdüğü ve yasal prosedürün en kısa zamanda hazırlanacağı belirtildi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de, Akyazı Projesi'nin Trabzon için bir milat anlamı taşıdığını belirterek, "Akyazı Projesi kesinlikle hayata geçmeli. Bir çok kulübün yeni bir stadı var. Biz de Türkiye'nin en büyük takımlarından birisi olarak yeni bir stadı fazlasıyla hak ediyoruz. Umarım yapımına en kısa sürede yeniden başlanır" diye konuştu.

"TRANSFERLERDEN MEMNUNUZ"

Şener, yeni sezon öncesi yaptıkları transferlerin takıma sağladığı uyumdan fazlasıyla mutlu olduklarını da ifade ederek, "Zokora zaten kalitesi ortada olan bir futbolcuydu. Onun yanı sıra Adrian, Celustka ve Henrique de ilk maçta kalitelerini ortaya çıkarınca bu bizi fazlasıyla mutlu etti. Gerek hazırlık maçlarında gerekse Benfica ile oynanan ilk maçta takımın sergilediği performanstan memnun kaldım. Lig başlayana kadar çok daha iyi form tutacağımızdan eminim" dedi.

Şener, şike olaylarıyla ilgili olarak da, "Bunlar insanın şevkini, çalışma azmini kıran şeyler ama biz görevimizin başındayız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor