Şener: Adam Çakıcı gibi!

Şike soruşturması kapsamında mahkemeye iletilecek ek klasörlerde geçtiği iddia edilen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile eski TFF Başkanı Mahmut Özgener'in telefon konuşmalarında ilginç ifadeler yer alıyor.Şike soruşturmasında mahkemeye intikal eden iddi

Şener: Adam Çakıcı gibi!

Şike soruşturması kapsamında mahkemeye iletilecek ek klasörlerde geçtiği iddia edilen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile eski TFF Başkanı Mahmut Özgener'in telefon konuşmalarında ilginç ifadeler yer alıyor.

Şike soruşturmasında mahkemeye intikal eden iddianemenin ardından sunulacak ek klasörler merakla bekleniyor.

Şike iddianamesinin ek klasörlerinde yer alan telefon görüşmelerinde Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, Aziz Yıldırım hakkında kullandığı ifadeler dikkat çekiyor.

Gazetenin haberi ise şöyle:

TFF eski başkanı Mahmut Özgener'e Yıldırım'ı "Adam Türk futbolunun Alaattin Çakıcı'sı gibi bir şey oldu. Her gün ceza kuruluna gidilir mi? Bu her hafta orada! Kablo da keser, söver de bilmem ne de yapar" diye şikayet ediyor.

İddianamenin ek klasörlerinde Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile Futbol Federasyonu'nun o zamanki başkanı Mahmut Özgener arasında 23 Nisan'da geçen telefon kayıtlarında Sadri Şener, Tahkim'in kendisine farklı, Aziz Yıldırım'a farklı ceza kesmesine tepki gösteriyor:

S.Ş: Evet, ama Tahkim Kurulu da manyak 1 kişi 30 gün, 3 kişi 21 gün, 2 kişi 7 gün yav.

M.Ö: Yüzde yüz haklısın.

S.Ş. Ya şimdi şerefsizin karşılığı 21 ise bu çok.. Ben balans dedim, 30 gün aldım ya, ha bu sonuçta.

M.Ö: Abi ben bu kararı savunmam söyleyeyim sana.

S.Ş: Son maça gir, bak Adnan akıllı çocuk çıktı 30 gün deyince son maça giremiyor, son maça, ben kimsenin ceza alması peşinde değilim ama bugün şerefsize yarın...

S.Ş: (Gülüyor) Takımda değil ya Aziz Yıldırım.... Şekip Mosturoğlu bir evlere şenlik burada şey oy verenler tabi hepsi öğreniliyor burada o bi tan Ankaralı Mehmet bilmem ne seçim var önünde.. Bunların hepsi tekrar bayılacak oraya girmeye Aziz mi kurtaracak bunları ya.

M.Ö: Abi onlar oraya giremez baba.

M.Ö: Ama yani 45'i verilen bi cezayı yarıya indirmek rahatsız etti beni.

S.Ş.: Ama... hayır adam şey meela Türk futbolunun Alaattin Çakıcı'sı gibi bir şey oldu her gün ceza kuruluna gidilir mi bu her hafta orada.

MÖ: ... memesi de gerekir.

S.Ş.: Hiç de umurumda değil, bu sonunda öyle bir ceza verilmeli ki maksimumu tahkim demeli bunu 90'a çıkaralım ibreti alem için hiç adam şimdi kablo da keser söver de, bilmem ne de yapar. Ondan sonra geçer karşımıza güler. Sadece benim değil senin de karşına geçer güler, öbürlerinin de tahkimin de geçer karşısına güler F.Bahçe'nin gücü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor