Şener açıkladı: 3-4 transfer var!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şampiyonluk yarışı için temkinli konuştu.Şener, “Fenerbahçe 2 kere son dakikada şampiyonluğu kaçırdı. Bu yüzden büyük konuşmam; ama Galatasaray, Bursa ve Eskişehir maçlarını geçersek, büyük yol alırız” dedi.İşte Şener’in a

Şener açıkladı: 3-4 transfer var!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şampiyonluk yarışı için temkinli konuştu.

Şener, “Fenerbahçe 2 kere son dakikada şampiyonluğu kaçırdı. Bu yüzden büyük konuşmam; ama Galatasaray, Bursa ve Eskişehir maçlarını geçersek, büyük yol alırız” dedi.

İşte Şener’in açıklamaları:

3-4 NOKTA TRANSFER YAPACAĞIZ, BUNUN İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI 
Önümüzdeki sene Şampiyonlar Ligi’nde ciddi sonuçlar almak istiyorsak, mevcut kadroyu koruruz. Aynı zamanda, iki ya da üç transfer yapmak mecburiyetimiz var. Çalışmalarımız şimdiden başladı. Bu oyuncular istikbal vadeden değil. Doğrudan Şampiyonlar Ligi’nde oynayıp katkı sağlayacak oyuncular olacak" ifadelerini kullandı.

 



İÇERİDEKİ SON 3 MAÇA DAHA FAZLA TARAFTAR GELMELİ; BU KONUDA SIKINTIMIZ VAR
Trabzon, bu tür yarışlara alışkın, her sene liderliğe oynamaya da alışkın.

Bundan sonra tek arzum stadın dolmasıdır. 3 maç kendi sahamızda oynayacağız. 4 maç deplasmanımız var. 3 maçın tamamını ful yapmamız gerekir. Kombinelerin dışında, 1800 bilet satmışız. 47 milyar hasılat yapmışsız; ama Şampiyonlar Ligi’ne de gitmeye uğraşıyoruz. Biraz tezat oluyor; ama düzeleceğine umuyorum. Şampiyonluğa oynayan bir takımın biletleri 1 hafta önceden bitmeli kapılar dolmalı. Bilet talebinden bıkkınlık gelmeli. Böyle bir şey yok. Bu düşündürücü.

FENERBAHÇE 2 KERE SON DAKİKADA ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRDI, BÜYÜK KONUŞMAM, TEMKİNLİYİM
Galatasaray, Bursa ve Eskişehir maçlarını kayıpsız geçersek, büyük bir mesafe aldığımız söyleyebilirim; ama hiçbir zaman büyük konuşmak istemem. Fenerbahçe, 2 kere şampiyonluğu son dakikada kaçırdı. Bunu asla unutmamak gerekir.

 



GALATASARAY HER ZAMAN GALATASARAY’DIR
Galatasaray, her zaman Galatasaray’dır. Aldığı sonuçlarla büyüklüğü ölçülmez. Biz bildiğimiz Galatasaray’la oynayacak şekilde hazırlık yapıyoruz. Bu duygularla TT Arena’ya çıkacağız. Keşke seyirci de olsaydı. Maçın seyircili olmasını tercih ederdim.

BASINDA ÜSTÜN BİR DESTEĞE SAHİP DEĞİLİZ 
Biz rakiplerimizin gibi basında üstün bir desteğe sahip değiliz; olmamız da mümkün değil. Bazı spor yazarları, yazar gibi değil. Taraftar gibi… Bu şampiyonluk yarışına da etki ediyor. Basın dünyada her şeyi etkiler. Son 7 haftayı da etkiler" dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor