Şener: 70 bin hedefi yakalanabilir

Trabzonspor Kulübü Başkan Sadri Şener, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Fenerbahçe'ye 20 TL'ye sattığı biletleri, kendilerine 60 TL'ye satmasıyla ilgili olarak ise, "Demek ki, daha önemli bir kulübüz” dedi.Trabzonspor Kulübü Başkan Sadri Şener ile yöne

Şener: 70 bin hedefi yakalanabilir

Trabzonspor Kulübü Başkan Sadri Şener, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Fenerbahçe'ye 20 TL'ye sattığı biletleri, kendilerine 60 TL'ye satmasıyla ilgili olarak ise, "Demek ki, daha önemli bir kulübüz” dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkan Sadri Şener ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı açılışta çok sayıda taraftar da yer aldı. Başkan Sadri Şener, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, TS Clup Mağazaları'ndan elde edilen gelirlerle transfer yapabileceklerini belirterek, "TS Clup, Trabzonspor'un gelir kalemleri içerisinde önemli bir yer tutmayı başardı. TS Cluplar'ın yıldaki toplam karı bir futbolcu aldırabiliyor. O yüzden yavaş ve emin adımlarla ilerliyoruz. Buralardaki satışlar daha çok başarıyla alakalı bir durum. Şampiyon olduğumuzda satacağımız formaları düşünemiyorum" dedi.

"PARA KAZANMAK İSTİYORLAR"

Şener, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Fenerbahçe'ye 20 TL'ye sattığı biletleri, kendilerine 60 TL'ye satmasıyla ilgili olarak ise, "Demek ki, daha önemli bir kulübüz. Seyirci sayımız daha yüksek. Para kazanmak istiyor olabilirler. Bu tabi ki normal değil ama orada misafir takımız, bizim etkinliğimiz yok. Aslında bununla övünmemiz gerekiyor. Demek İstanbul Büyükşehir Belediyespor, o kadar önem veriyor ki, stadı dolduracağımıza o kadar inanıyor ki bilet fiyatlarını artırıyor. Bununla iftihar etmemiz gerekiyor. O yönden de bakılabilir" dedi.

Şener, Olimpiyat Stadı'ndaki taraftar rekorunun kırılabileceğini de belirterek, "70 binlik hedef yakalanabilir. Hava koşulları da çok önemli. Maçta çok ciddi bir seyirci topluluğunun olacağına inanıyorum" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor