Şener: 3 isime imza attıracağız

İç transferde sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Selçuk, Egemenve Ceyhun'la da görüşmelerini sürdüren Trabzonspor yönetimi, bu futbolcuları da ikna etme planlarını devreye soktu. Başkan Sadri Şener, bu üç futbolcuyla da anlaşabileceklerini de belir

Şener: 3 isime imza attıracağız

İç transferde sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Selçuk, Egemenve Ceyhun'la da görüşmelerini sürdüren Trabzonspor yönetimi, bu futbolcuları da ikna etme planlarını devreye soktu. Başkan Sadri Şener, bu üç futbolcuyla da anlaşabileceklerini de belirterek, "Ne kadar para istiyorsalar verebiliriz. Maddi anlamda hiçbir takımda geri kalmayız. Ama Avrupa'Ya gitmek isterlerse de buna mani olmayız. Yalnız bu futbolcular aldığımız zaman neydi, şimdi neydiler.

Bunlar kendi kendine olmadı. Hocasından tut binasına, altyapısına topyekün bu hale geldiler. Giderken sıfır parayla gitmeleri şık olmaz" diye konuştu.

 

"İSTANBUL TAKIMLARIYLA ARAMIZDA EKONOMİK OLARAK FARK VAR"

İstanbul takımlarıyla aralarında ekonomik olarak farklılıklar olduğunu da ifade eden Şener, "Biz bu sezon stadımızdan en fazla parayı Bursaspor maçında kazandık. O da 350 bin TL civarıydı. Ama Fenerbahçe bir maçta 2 milyon TL'ye yakın tribün geliri elde ediyor. Biz bu durumu eşitlemek için hatalı transfer yapmamaya çalışıyoruz. Eğer aldığımız futbolculardan yüksek bir isabet oranı yaşarsak, ekonomik olarak onları geride bırakma şansımız çok daha fazla oluyor" dedi.

 

"TS CLUP GELİRLERİMİZ ÇOK ARTTI"

Başkan Sadri Şener, TS Clup'ların gelirinin oldukça arttığını ve artık buralardan aldıkları paralarla transfer yapabileceklerini belirterek, "TSClub'ü 1 trilyondan aldık yanlış bilmiyorsam ciro 11-12 trilyona çıktı. Bilimsel çalışmalarla bunu artırmamız lazım. Geliri artırmak için mutlaka başarı olması lazım. Başarısız olursanız seyirci sayısı düşüyor. Protokol tribününde bol bol yer bulabiliyorsunuz. Bu konuda yavaş ama sağlam adımlar atmak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor