Sen neymişsin be Erkan !

Süper lig’de ilk yarının sona ermesiyle Transfer çalışmaları hız kazandı.Devre arası transfer çalışmalarına hızlı bir giriş yapan Trabzonspor ise Hakan Arıkan ve Uğur Demirok Transferleriyle adından söz ettirdi.Bordo-Mavili takım ile adı anılan ve Eskişeh

Sen neymişsin be Erkan !

Süper lig’de ilk yarının sona ermesiyle Transfer çalışmaları hız kazandı.Devre arası transfer çalışmalarına hızlı bir giriş yapan Trabzonspor ise Hakan Arıkan ve Uğur Demirok Transferleriyle adından söz ettirdi.

Bordo-Mavili takım ile adı anılan ve Eskişehirspor yönetimi ile 2 milyon 250 bin Euro karşılığında prensip anlaşmasına varılan Erkan Zengin konusunda ise Trabzonspor camiası ikiye bölünmüş durumda. Gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında bazı yöneticilerin Erkan Zengin Transferi’nin Trabzonspor’a gereksiz olduğu konusunda birleşirken futbolcunun yaptığı açıklamaların Trabzonspor taraftarınca hoş karşılanmaması ve oyuncunun Trabzonspor’a gelmek istemeyişi de bu konuda etkili rol oynadı.Trabzonspor Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Erkan Zengin’in transferini ısrarla gerçekleştirmek istemesi kafalarda soru işareti bıraktı.

Erkan Zengin’in İsveç’te sessizliğe büründüğü ve Trabzonspor’un transfer sürecinde kendisi ile temas kurulmamasına anlam veremediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor