Sen hala yorum mu yapıyorsun?

Yorumculuğu bırakması gereken Rıdvan Dilmen, Aziz Yıldırım'ın tahliyesini yorumladı. Dilmen, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tahliye edilmesi ve verilen hapis cezasını değerlendirdi.Acun Ilıcalı ile birlikte Aziz Yıldırım'ı evinde ziyaret eden Rıdvan

Sen hala yorum mu yapıyorsun?

Yorumculuğu bırakması gereken Rıdvan Dilmen, Aziz Yıldırım'ın tahliyesini yorumladı.

 

Dilmen, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tahliye edilmesi ve verilen hapis cezasını değerlendirdi.

Acun Ilıcalı ile birlikte Aziz Yıldırım'ı evinde ziyaret eden Rıdvan Dilmen, Yıldırım'ın yanında ailesi, kardeşleri ve Aykut Kocaman'ın bulunduğunu söyleyerek 'Geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Fazla yormadık ve evden ayrıldık' dedi.

 

TOPUK YAYLASINA GİDECEK

Aziz Yıldırım'ın kendisine 3-4 gün evinde dinleneceğini daha sonra da Fenerbahçe'nin başına geçeceğini söylediğini kaydeden Dilmen, 'Bir hafta sonra Topuk Yaylası'na gidip takımla birlikte olacağım' dedi.

 

ELİNİ ÖPTÜRMEDİ, YANAKLARIMDAN ÖPTÜ

Aziz Yıldırım'la vedalaşırken elini öpmek istediğini ancak Yıldırım'ın buna müsaade etmediğini söyleyen Dilmen, 'Beni yanaklarımdan öptü. Geçmiş olsun dileyip evden ayrıldım' ifadelerini kullandı.

 

TAHLİYE OLDUKLARINA SEVİNDİM

Aziz Yıldırım'ın 1 yıllık tutukluluk sürecini de değerlendiren Dilmen, 'Hepsi benim dostlarım ve yargı aşaması devam ediyor ama tahliye olduklarına sevindim' diye konuştu.

 

BEN ŞİKE GÖRMEDİM

Dilmen 'Fenerbahçe şike yaptıysa ben yorumculuğu bırakırım diye bir yorum yapmadım. Türkiye'de şike olayları çok konuşulur ama ben o sezonda bir şike olayı görmedim' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler