Şen" 1461 modeli Türkiye'ye örnektir"

1461 Trabzon Kulübü Başkanı Suat Şen, Şanlıurfaspor maçındaki oyunlarından ve aldıkları sonuçtan memnun olduklarını söyledi.Şen, Zirat Türkiye Kupası'nda galip geldikleri Fenerbahçe maçının ardından sahalarında kardeş kulüplerden Şanlıurfaspor'u ağırladık

Şen" 1461 modeli Türkiye'ye örnektir"

1461 Trabzon Kulübü Başkanı Suat Şen, Şanlıurfaspor maçındaki oyunlarından ve aldıkları sonuçtan memnun olduklarını söyledi.

Şen, Zirat Türkiye Kupası'nda galip geldikleri Fenerbahçe maçının ardından sahalarında kardeş kulüplerden Şanlıurfaspor'u ağırladıklarını, bundan da mutluluk duyduklarını ifade ederek, "1461 Trabzon olarak futbol adına her şeyi üretmeye çalışıyoruz ve bunu da başarıyoruz. Bu anlamda Şanlıurfaspor maçındaki oyunumuz ve aldığımız sonuçtan da memnunuz" dedi.

 Rakipleri karşısında aldıkları 1-0'lık galibiyetle zirve yarışını sürdürdüklerini ifade eden Şen, "FIFA sıralamasında 41. sıraya düşmüş olan Türk futbolunun gelişmesi için '1461 modeliyle' örnek bir model oluşturduk. Bu projeyi Türk futbolunun gündemine sokmak istiyoruz. Futbol adına bütün güzellikleri ortaya koymak, bunun sonucunda da ligi bitirebileceğimiz en üst sırada bitirmek amacındayız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor