Seminer ilk kez yapılıyor

Bu sezon Türk futbol tarihinde ilk kez yapılacak Süper Final maçları öncesinde, Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen hakem eğitim semineri başladı. Antalya'daki Gloria Serenity Otel'de başlayan seminere, belirlenmiş Üst Klasman Hakem ve Üst Klasman Y

Seminer ilk kez yapılıyor

Bu sezon Türk futbol tarihinde ilk kez yapılacak Süper Final maçları öncesinde, Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen hakem eğitim semineri başladı.

 

Antalya'daki Gloria Serenity Otel'de başlayan seminere, belirlenmiş Üst Klasman Hakem ve Üst Klasman Yardımcı Hakemler katılıyor. 12 Nisan Perşembe günü sona erecek seminerde eğitimci olarak UEFA Hakem Komitesi üyesi Jaap Uilenberg, UEFA Hakem Konvansiyonu Türkiye Sorumlusu J.W.Larsen, UEFA Yardımcı Hakem Eğitimcisi Philip Sharp ve MHK Bölge Eğitim Sorumluları hazır bulunacak.

 

UEFA'nın EURO 2012 için, hakem ve yardımcı hakemlerine uyguladığı özel eğitim programına benzer bir programın uygulanacağı bu özel seminerin kapanış günü olan 12 Nisan Perşembe günü saat 13.30'da MHK Başkanı Zekeriya Alp basına yönelik bir değerlendirme toplantısı yapacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler