Selçuk'ta yeni iddia!

Transfer gündeminden bir türlü düşmeyen ve özellikle her Trabzonspor maçından önce bir başka takıma transfer haberi çıkan Selçuk İnan'la ilgili en son iddia Habertürk'de yer aldı.İşte  Selçukla ilgili yeni iddia:Bordo-Mavili kulübün devre arasında sözleşm

Selçuk'ta yeni iddia!

Transfer gündeminden bir türlü düşmeyen ve özellikle her Trabzonspor maçından önce bir başka takıma transfer haberi çıkan Selçuk İnan'la ilgili en son iddia Habertürk'de yer aldı.

İşte  Selçukla ilgili yeni iddia:

Bordo-Mavili kulübün devre arasında sözleşmesini uzatmak için masaya oturduğu, ancak “Transfer konusu sezon sonuna kaldı” açıklamasını yaptığı yıldızın, La Liga yolcusu olduğu öğrenildi.

KURMAYLAR 'HAYIR' DEMİŞTİ
Dev adım konusunda her şey İspanya’nın güçlü ekibi Sevilla’nın, Antalya kampında Trabzonspor’un kapısını çalmasıyla başladı. Selçuk’u ara transferde kadrosuna katmak isteyen Kırmızı-Beyazlı ekibe Trabzonspor’un şampiyonluk yarışını hatırlatan Bordo-Mavili kurmaylar, “Hayır” yanıtını verdi.

‘YA AVRUPA YA TRABZON’
Sevilla konusu ‘ocak ayı için’ bu temasla kapandı. Selçuk, başkan Sadri Şener’le Antalya’da yaptığı görüşmede ise iki hayalinden söz etti. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa’da futbol oynamak.

Trabzonspor’a olan sevgisini dile getiren ve “Türkiye’de başka bir takımın formasını giymem” diyerek net konuşan milli oyuncu, başkan Şener’e şu sözlerle düşüncelerini aktardı:

Ben öncelikle Trabzonspor formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde ter dökmek istiyorum. Ama bu olmazsa, Avrupa’da forma giymeyi tercih edebilirim.

PSG VE VİLLARREAL DE VAR
Bu gelişme sonrası Trabzonspor ile Selçuk arasındaki ‘sözleşme uzatma’ konusu da sezon sonuna kaldı. Ancak Avrupa’nın 3 devi, sezon sonunda serbest kalacak olan başarılı oyuncunun kapısını çalmaya devam etti. Paris Saint Germain ve Villarreal’in de “Seni kadromuzda görmek isteriz” dediği Selçuk’un, en ciddi teklifi aldığı Sevilla’yla söz kestiği öğrenildi. Mili futbolcunun yeni sezonda Sevilla forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

AVRUPA'DA MASTER
Selçuk konusuna Trabzonspor Başkanı Şener’in sözleri de önemli bir ipucu. Şener, milli yıldızla ilgili olarak daha önce “Çocuğunuz Avrupa’da master yapmak istediğini söylese ne yaparsınız?” demiş ve Selçuk’a bir anlamda vize vermişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler