Selçuk: Unvanımı koruyacağım

Trabzonlu boksör Selçuk Aydın, 66. 7 kiloda WBC Orta Sıklet Dünya Gümüş Kemer Şampiyonluğu unvanını korumak için Cumartesi günü ringe çıkacak.Geçtiğimiz yıl İstanbul'da oynanan maçta Jo Jo Dan'ı mağlup eden Selçuk Aydın, Dünya Boks Konseyi Dünya Şampiyonl

Selçuk: Unvanımı koruyacağım

Trabzonlu boksör Selçuk Aydın, 66. 7 kiloda WBC Orta Sıklet Dünya Gümüş Kemer Şampiyonluğu unvanını korumak için Cumartesi günü ringe çıkacak.

Geçtiğimiz yıl İstanbul'da oynanan maçta Jo Jo Dan'ı mağlup eden Selçuk Aydın, Dünya Boks Konseyi Dünya Şampiyonluğu'nu elde etmişti. "Büyük hesaplaşma" adı verilen Selçuk Aydın - Jo Jo Dan karşılaşmasında Selçuk kemerini korumaya, Jo Jo Dan ise kemeri geri almaya çalışacak. Trabzon'da dev karşılaşma öncesi yapılan basın toplantısında konuşan Jo Jo Dan, Trabzon'da olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Bu müsabaka devlerin müsabakası olarak adlandırılıyor ve bu benim hoşuma gidiyor. Çok iyi hazırlandım ve gayet mutluyum. Umarım bu mutluluğumu ringe de yansıtırım. Bu müsabakayı kazanan taraftar Dünya Şampiyonu olabilmek için kendine yeni hedefler belirleyebilecek" dedi.

Selçuk Aydın ise, bugüne kadarki başarılarını sistemli bir çalışmanın ürünü olarak gördüğünü belirterek, "Jo Jo'ya bana meydan okuduğu için saygı duyuyorum. Bu kez İstanbul'daki kadar şanslı olmayacaktır. Biraz olsun benim maçlarımı izlediyse bunu net bir şekilde görecektir. Buraya hoş geldiler ama üzülerek ayrılacaklar. İnşallah Cumartesi günü hazır bir Selçuk Aydın ringe çıkacak. İstanbul'da ortada geçen bir maçtı. Bir sayıyla kazandık. O da doğal olarak öyle bir Selçuk'la karşılaşacağını düşünmüştür. Ama bilmeli ki hazır bir Selçuk Aydın'ın karşısında kimse duramaz" diye konuştu. Selçuk Aydın, bu maçın bilet gelirlerinin 4'te 1'inin Van'daki depremzedelere gönderileceğini belirterek, "Oradakilerin biraz da olsun yüzünün gülmesine katkı sağlamak istiyoruz. Halkımızın o gece salonu tamamen doldurmasını bekliyoruz. İnşallah yakışır bir gece olacak. Çünkü bir daha burada maç olur mu bilmiyorum. İnşallah bu maçı kazanırım ve Amerika'da daha dik bir şekilde ringe çıkacağım" dedi. Cumartesi günü ayrıca 4 önemli karşılaşma daha oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor