Selçuk Soma için yumruk sallayacak!

Ukraynalı boksör Viktor Postol'a karşı yarın çıkacağı Dünya Boks Konseyi (WBC) Light Welterweight yarı final maçı için ABD'de bulunan Selçuk Aydın, kazanmak istediğini söyledi.Üç kemer sahibi başarılı boksör ayrıca Soma’da meydana gelen facia nedeniyle ya

Selçuk Soma için yumruk sallayacak!

Ukraynalı boksör Viktor Postol'a karşı yarın çıkacağı Dünya Boks Konseyi (WBC) Light Welterweight yarı final maçı için ABD'de bulunan Selçuk Aydın, kazanmak istediğini söyledi.

Üç kemer sahibi başarılı boksör ayrıca Soma’da meydana gelen facia nedeniyle yaşadığı üzüntüyü dile getirerek, “Ülkemin bu acı günlerinde herşeyin en iyisine layık milletimize büyük bir galibiyet hediye etmek en büyük isteğim, inşallah bunu başaracağım”  dedi. Dünyanın birçok ülkesinde canlı olarak yayınlanacak maç, Türkiye’de cumartesiyi  pazar gününe bağlayan gece saat 04.00’de yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor