Selçuk ringe çıkıyor

3 kemer sahibi Aydın, bilindiği gibi son 2 maçını kaybederek boksseverleri üzmüştü. Dünya sıralamasında tekrar zirveye çıkmak için 2 eleme maçı yapmak zorunda kalan sporcumuz, bunların ilkinde yarın Meksikalı  Aaron Herrera ile kapışacak.Selçuk Aydın iyi

Selçuk ringe çıkıyor

3 kemer sahibi Aydın, bilindiği gibi son 2 maçını kaybederek boksseverleri üzmüştü. Dünya sıralamasında tekrar zirveye çıkmak için 2 eleme maçı yapmak zorunda kalan sporcumuz, bunların ilkinde yarın Meksikalı  Aaron Herrera ile kapışacak.

Selçuk Aydın iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyerek “Yeni antrenörüm Robert Rolle ile çok iyi uyum sağladık. 2 kritik sınavım var. Önce Meksikalı rakibimi devirmek zorundayım. Galibiyetten başka bir şeyi düşünmüyorum. Beni sevenlerden destek bekliyorum” dedi. Aydın’ın menaceri, yarınki gecenin evsahibi Ahmet Öner ise çok iddialı konuştu. Öner “Selçuk’u hep güvendim, bundan sonra da güvenmeye devam edeceğim. Zirveye birlikte tekrar çıkacağız. Selçuk bu maça çok iyi hazırlandı. Rakibini nakavt edeceğini bekliyorum. Eylül’deki maçını da kazanırsa, yine devlerle eşleşmesini sağlayacağım” şeklinde konuştu.

Bu arada Selçuk’la birlikte gecenin maçında Kübalı süperstar Odlanier Solis, Türk genci Yakup Sağlam’la ağırsıklette kozlarını paylaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor