Selçuk neler söyledi

 Selçuk, “Sadece taraftarlar değil biz de sahada öldük öldük dirildik. İki takımda çok iyi oynadı. Ne olursa olsun kazanmak istiyorduk o yönde hazırlandık. Beklemediğimiz anda saçma dicem saçma bir gol yedik. Ancak maçı çevirmesini bildik. Çok üs düzey bi

Selçuk neler söyledi

 

Selçuk, “Sadece taraftarlar değil biz de sahada öldük öldük dirildik. İki takımda çok iyi oynadı. Ne olursa olsun kazanmak istiyorduk o yönde hazırlandık. Beklemediğimiz anda saçma dicem saçma bir gol yedik. Ancak maçı çevirmesini bildik. Çok üs düzey bir oyun oldu. Maçı kazanacağımızı biliyorduk ve kazandık. Manisaspor taraftarına bir şey söylemek istiyorum adam gibi 3 yıl top oynadım burada ben. Ama ağza alınmayacak şeyler söylendi. Hiç böyle bir şey beklemiyordum. İyi dostluklarım vardı bu takımda ama gösterdikleri muamele beni üzdü” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor