Selçuk nakavt etti!

Trabzon'un demir yumruğu Selçuk Aydın rakibi Aaron Herrara nakavt ederek Dünya Şampiyonluğunda emin adımlarla devam ediyor.Trabzonlu yıldız boksör Selçuk Aydın dün gece Dünya Şampiyonluğu elemelerinde rakini Aaron Herrara'yı yenerek bir üst tura yükseldi.

Selçuk nakavt etti!


Trabzon'un demir yumruğu Selçuk Aydın rakibi Aaron Herrara nakavt ederek Dünya Şampiyonluğunda emin adımlarla devam ediyor.

Trabzonlu yıldız boksör Selçuk Aydın dün gece Dünya Şampiyonluğu elemelerinde rakini Aaron Herrara'yı yenerek bir üst tura yükseldi. Karşılaşmaya oldukça hırslı ve hızlı başlayan Türkiye'nin ve Trabzon'un gururu demir yumruk rakibini 7.raoundda nakavt etti.

CANLI GİBİ YAYINLARIZ!

Saat 22.00'da canlı olarak yayınlanması gereken karşılaşma yayıncı kurululuşun aldığı şok karar ile yayınlanmadı. Boks maçı esnasında yayında başka bir programın yayını yapılması ve Selçuk Aydın'a, "Siz şimdi maça çıkın biz 30 dakika sonra canlı yayınlarız" sözleri Trabzon ve Türkiye temsilcisini şok etti.  
 
Yayıncı kuruluşun böyle bir uygulamaya karar alması Selçuk Aydın'ın moralini bozsada o rakibine nefes aldırmayak nakav etti ve Dünya Şampioynluğu elemelerinde önemli bir galibiyet daha aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler