Selçuk konuşursa bazıları sokağa çıkmaz!

Boksta sadece Trabzon’un değil ülkemizin gururu olan Selçuk Aydın Dünya Boks Konseyi (WBC) Light Welterweight yarı final maçında kariyerinde bir ilki yaşadı.Selçuk Aydın, Ukraynalı boksör Viktor Postol ile karşı karşıya geldiği maçın 11. Raundunda rakibin

Selçuk konuşursa bazıları sokağa çıkmaz!

Boksta sadece Trabzon’un değil ülkemizin gururu olan Selçuk Aydın Dünya Boks Konseyi (WBC) Light Welterweight yarı final maçında kariyerinde bir ilki yaşadı.

Selçuk Aydın, Ukraynalı boksör Viktor Postol ile karşı karşıya geldiği maçın 11. Raundunda rakibine karşı daha fazla direnemeyerek nakavt oldu.

Haber61.net Yazarı Ahmet Külekçi, gururumuz Selçuk Aydın’la maçın ardından görüştü.  Külekçi görüşmenin ardından Selçuk Aydın’ın durumunu ve mesajlarını işte böyle aktardı;

Soma maden faciası ile zaten zor günler yaşadığımız şu günlerde Selçuk’la yüzümüz gülecek umuduyla ekrana kilitlendik ama olmadı.

Canın sağ olsun Selçuk.

Selçuk’ta 77 milyonun yaşadığı acıyla ringdeydi. Soma’da yaşanan maden faciası onu da deriden etkilemişti.

Duygusal bir yapıya sahip Selçuk maçtan önce yaptığı açıklamalarla üzüntüsünü dile getirmiş, motive olma noktasında sıkıntı yaşadığını dile belirtmişti.

Ama bütün bunların dışında acı bir gerçek var ki bunu buradan yazmadan geçemeyeceğim.

Selçuk bu maça Trabzon’da hazırlanmıştı.

Yaşadığı zorlukları ve nasıl yalnız kaldığına bire-bir şahidim.

Sahipsizliğin ve ilgisizliğin daniskasını yaşıyordu.

Kendisi bu noktada bana özel açıklamalar yapmıştı. Sitemlerini ve bazı çarpıcı açıklamaları kendisinin izni olmadan buradan yazmak istemiyorum.

Selçuk birçok şeyi içinde yaşıyor. Çok fazla dışa vurmuyor.

Maç sonrası yaptığı açıklamada bile "Bana güvenen herkesten özür dilerim, elimden geleni yaptım kiloma yenildim üzgünüm. Yalnız başına buraya kadarmış" diyerek zaten mesajı verdi.

Selçuk Trabzon’a geldiğinde kendisinden izin alıp nasıl yalnız kaldığını, kimlerin ona ihanet ettiğini, kimlerin onun sırtından geçindiğini, kimlerin verdikleri sözü tutmadığını elbette yayınlayacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler